• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

10.03.2016

21:57

ĐURIĆ TRAŽI POMOĆ VLADE: Kriminal je to što Vazura radi, ne bi smeo da zarađuje više od 35.000 dinara!

Partizan

ĐURIĆ TRAŽI POMOĆ VLADE: Kriminal je to što Vazura radi, ne bi smeo da zarađuje više od 35.000 dinara!

Podeli vest

Nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić smatra da sadašnji generalni direktor kluba Miloš Vazura ne bi smeo da ima primanja veća od 35.000 evra

Vazura ima platu od oko 4.000 evra mesečno, dok Đurić kaže da se za vreme njegovog predsednikovanja tako nešto nije moglo zamisliti. 

- U to vreme niko nije imao platu veću od 1.000 evra. Svi znaju da ja nisam dobijao novac za obavljanje predsedničke funkcije, a Grubor koji je tada obavljao posao koji danas Vazura radio je imao 80.000 dinara. Taj čovek je početnik, Grubor je bio bar pet puta bolji. Shodno tome Vazura ne bi smeo da ima preko 35.000 dinara - rekao je za Novosti Đurić.

Da, ja sam prodao Mitrovića!

Dragan Đurić poručuje Milošu Vazuri da je on prodao Stefana Mitrovića. 

- Čuo sam da je Vazura, kada su mu pomenuli moje ime, pitao da li je to onaj Đurić koji je prodao Aleksandra Mitrovića za pet miliona evra. Jeste, to je taj i kasnije je u klub došlo više od dva miliona evra, koliko i za 12 igrača ukupno koje je on prodao - ogorčen je Đurić. 

Visina plate generalnog direktora crno-belih je po rečima nekadašnjeg predsednika manji problem od štete koja je napravljena za vreme njegovog rada u Humskoj.

- To što Vazura radi je sramno i prešlo je sve mere kriminala, to je nešto čime bi trebalo da se pozabavi Vlada. Direktor EPS je smenjen zbog dva automobila, a ovde se rade mnogo gore stvari. Ti ljudi uništavaju klub i biće sve gore. Što se čeka sa zakazivanjem Skupštine, pa to su morali da urade najkasnije mesec dana od odlaska prethodnog rukovodstva? Na način koji rade i kako rukovode klubom oštetili su ga za najmanje pet miliona evra - zaključio je Đurić.

 

SAM SEBI ODREDIO PLATU! Vazura od Partizana uzima 220.000 evra!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
no name

pre 8 godina

Koliko je Partizan platio odela za fudbalere, kad je sponzor bila"Zekstra"?Ko je ostavio dug od 15.miliona evra?Ko je prodao desetine vrhunskih igrača zvanično za kikiriki?Gde su pare?Veterinarski zavod,Optika,Zekstra,ojadjene firme i radnici.Šta ovaj čovek radi na slobodi?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija