• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport.com

12.03.2016

18:32

KOSOVIĆ O "MAKAZICAMA": Prvenac iz snova, volim atraktivne poteze!

Partizan

KOSOVIĆ O "MAKAZICAMA": Prvenac iz snova, volim atraktivne poteze!

Podeli vest

Nebojša Kosović, koji je "makazicama" zatresao mrežu Voždovca u pobedi Partizana (3:0), blistao je posle prvenca u crno-belom dresu

Mladi vezista posle utakmice sa "zmajevima" nije krio oduševljenje.

- Nisam mogao da zamislim lepši prvenac u dresu Partizana. I kao što sam i obećao prvi gol za crno-bele posvećujem mojoj majci. Žao mi je što nije bilo publike da ovo vidi, jer su "grobari" uvek ti koji daju draž svakoj našoj utakmici i nadam se da će ih od sledeće biti što više na tribinama - bili su prvi Kosovićevi utisci posle meča.

On je potom objasnio da na treninzima često pokušava na atraktivan način da zatrese mrežu i da mu je drago što mu je to pošlo za rukom i na utakmici.

Volim igru, volim loptu i atraktivne poteze i to je razlog što često pokušavam čak i na treninzima, videli ste to na pripremamna, na ovakav način da dam gol. Sad mi se posrećilo. To je prvi put da na ovakav način pogodim. Obradovao bih se i da je to uradio neko drugi, jer ponavljam volim atraktivne poteze. Imali smo u tom trenutku i vođstvo od 2:0, pa je jedan takav bio i dozvoljen - istakao je Nikšićanin, a preneo je Mocartsport.

(VIDEO) "MAKAZICE" KOSOVIĆA! Fenomenalan pogodak veziste Partizana

Vezista Partizana je na kraju naglasio da nema vremena za slavlje jer pripreme za meč protiv Spartaka u polufinalu kupa moraju da počnu odmah.

- Ova pobeda jeste važna jer smo njome nastavili seriju započetu protiv Radničkog u Kupu, ali moramo još večeras da je zaboravimo, jer nam u sredu u istom takmičenju dolazi Spartak, a mi tamo imamo najviše ambicije - rekao je Kosović. 

TOMIĆ GLEDA NAPRED: Okrećemo se kupu, ima stvari koje treba da popravimo

(VIDEO) LEPOTICA KOSOVIĆA OVERILA TRIJUMF CRNO-BELIH! Partizan - Voždovac 3:0


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor Grobar

pre 8 godina

Bravo momak, necemo mnogo da te hvalimo da se ne pokvaris. Pred tobom je dosta vremena da pokazes sta znas. Nadamo se mi veliki Grobari da cemo u tebi dobiti pravu veliku desetku, koje dugo nije bilo u Partizanu. Toliko, pozdrav.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija