• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

05.04.2016

20:34

VULETIĆ ISPROZIVAO ĐURIĆA: Javlja se čovek koji je ostavio dug od 15 miliona evra!

Partizan

VULETIĆ ISPROZIVAO ĐURIĆA: Javlja se čovek koji je ostavio dug od 15 miliona evra!

Podeli vest

Član Radne grupe crno-belih Vladimir Vuletić replicirao je bivšem predsedniku Partizana Draganu Đuriću, koji veruje da će struja okupljena oko Novaka Nedića odneti pobedu na izborima, ali na sednici 27. aprila

- Izvesni Dragan Đurić, u prvom licu množine, saopštava "imamo 36 potpisa". Osim ukoliko on, poput cara Dušana, koji se u svojim nastupima obraćao "Mi car Dušan" ne misli na sebe, očigledno je da govori u ime nekakve kuloarsko-medijske opozicije iza koje stoje otac i sin, Vojislav i Novak Nedić, pa im se verovatno time preporučuje za novog kandidata za predsednika Partizana. Bitno je da u klubu postoji nepodeljeno i jasno izraženo jedinstvo legalnih institucija koje će 12. aprila, ukoliko se tog dana bude pojavilo 33 delegata, izaći na proveru svog legitimiteta - rekao je Vuletić za Mozzartsport.

Osvrnuo se Vuletić i na period kad je Đurić vodio crno-bele. 

Pojava Dragana Đurića, kao feniksa iz pepela, mene raduje. Biće u prilici da nastavi svoj izvanredni rad u Partizanu, ovenčan dugom od 15.000.000 evra koji je ostavio u nasledstvo uprkos osvojenih šest titula, jednim plasmanom u Ligu šampiona i dva u Lige Evrope, blokiranim računom, neisplaćenim jednim jedinim dinarom nagrada i bonusa zaposlenima u omladinskoj školi u periodu od 2010. do 2014. i ostavljenim najpogubnijim ugovorom u istoriji kluba vezanim za prodaju ekonomskih prava na Andriju Živkovića - zaključio je Vladimir Vuletić.

Vuletić dodaje da se, posle Đurićevih reči, součava sa nekoliko nedoumica.

- Pitam se, ako Dragan Đurić kaže "imamo 36 potpisa", zašto ih ne konzumira već 12. aprila i time iskaže snagu, premoć, nadmoć i veliku pobedu? Zašto 36 ili koliko god glasova čuva za kasnije? Da li je to zato što ih stvarno ima ili zato što je reč o medijskim natpisama i pokušaju spinovanja?

ĐURIĆ ODABRAO STRANU! Bivši predsednik Partizana se priklonio Nediću

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija