• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.04.2016

20:53

ILIEV ZA INFORMER: Incident? Ništa strašno! Igra? Najgori Partizan ovog proleća, Zvezda bila bolja!

Partizan

ILIEV ZA INFORMER: Incident? Ništa strašno! Igra? Najgori Partizan ovog proleća, Zvezda bila bolja!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev nije želeo da pridaje značaju incident koji se dogodio na kraju derbija, kada je delegaciju crno-belih morala žandarmerija da sprovede sa stadiona "Rajko Mitić"

 

Po tvrdnji očevidaca, grupa navijača Crvene zvezde je pokušala fizički da napadne čelnike Partizana po završetku meča.

Iliev je u izjavi za Informer sve to podveo pod uzavrele strasti derbija.

- Ne bih ništa da pričam tim povodom. Uvek su na derbiju uzavrele strasti i to je sve, ništa više - rekao je Ivica Iliev.

Direktor crno-belih je vrlo realno i kritično govorio o izdanju Partizana na 151. večitom derbiju.

- Bio je ovo najlošiji Partizan ovog proleća! Iskreno, očekivao sam više. Zvezda je bila bolja i to moram da priznam. Pogotovo u prvih 25 minuta su nas totalno iznenadili, doveli su nas u situaciju da nemamo izlaz na terenu. Derbi je bio ispod nivoa prvog prolećnog, ali makar nismo izgubili - ocenio je Iliev.

Nekadašnji špic Partizana je priznao da ga je razočarala igra štopera Sedrika Gogue, a oduševila veziste Evertona, strelca gola.

- Gogua je bio senzacionalan na prvom derbiju, a na ovom je bio potpuno u kontraritmu. Možda je tenzija, atmosfera uticala na njega. Everton je, s druge strane, pokazao da je srce tima i gol je došao kao kruna njegove sjajne partije - naglasio je Ivica Iliev.

(VIDEO) LOPTA KAO VRUĆA PEGLA! Pogledajte antologijsku grešku Kahrimana na derbiju

(VIDEO) KAHRIMAN ČASTIO PARTIZAN! Neverovatan kiks golmana Zvezde rešio derbi - 1:1

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ceca

pre 8 godina

Napustite tu smešnu nameštaljku od lige! Njima se ne sme dati gol, zabranjeno je! Oni prete, tuku, opsedaju...

Goran Holland

pre 8 godina

Kolko si ti decko bolestan! Ewerttonova sjajna partija?Da li ste vi normalni? Namestaljka je kad vam zvezda bezi 40 bodova ali nije kad slavite 6 uzastopnih titula i to sa 21 namestenom utakmicom1

batabosque

pre 8 godina

Док је оваквих ВД директора, стока ће долазити на стадионе, пролазиће некажњено (мислим стока), а откинути прсти и цревца по асфалту се не рачунају.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija