• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: partizan.rs

20.04.2016

09:15

BUCKO SE NALJUTIO! Božinov: Ko, bre, debeo? E, sad ću da dam još pet golova!

Partizan

BUCKO SE NALJUTIO! Božinov: Ko, bre, debeo? E, sad ću da dam još pet golova!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Valeri Božinov naljutio se što je posle večitog derbija krenula priča kako je predebeo za vrhunski fudbal, mada je tu teznu izneo niko drugi do trener crno-belih Ivan Tomić

 

Božinova otkako je došao u Partizan prati kritika navijača da, gledajući mu stomak, više podseća na pivopiju nego na profesionalnog fudbalera, ali on tvrdi da to nije tačno i da je samo tako građen.

Izašlo je u medijima da sam debeo, da ne mogu da igram. Da je to tačno, teško bih dao 15 golova dosad. A daću još pet-šest, da do kraja sezone imam 20 komada. To ne može da uradi neko ko je debeo! Moja struktura tela je malo drugačija od saigrača. Zato se čini kao da sam trom, da nisam brz. Malo sam nabijen. Imam više mišića. Moje noge su takve - objašnjavao je Valeri Božinov za sajt Partizana.

On je poručio da prihvata kritike samo od ljudi iz kluba i oko njega, dok ga dobacivanja sa tribina i u medijima ne dotiču.

Trčim, trudim se, dajem sve od sebe. A to što se pojavlo u medijima meni na jedno uvo uđe na drugo izađe. Hoću da pričam na terenu, ne van njega. Mogu da me kritikuju predsednik, sportski i generalni direktor Ivica Iliev i Miloš Vazura, kao i trener Ivan Tomić. I navijači. I saigrači. Dakle, klub. Svi koji su u Partizanu, jer mi oni daju platu. Kad sam potpisao ugovor pristao sam na neka pravila, pa oni mogu da kažu: nismo zadovoljni time, time i time - istakao je Valeri Božinov.

TOMIĆ ISPROZIVAO BOŽINOVA: Sa ovakvom kilažom ne može da se igra fudbal!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija