• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2016

13:24

ILIEV ODGOVORIO "BRĐANIMA": Cena Nemanje Mihajlovića za vas je 10 miliona evra!

Partizan

ILIEV ODGOVORIO "BRĐANIMA": Cena Nemanje Mihajlovića za vas je 10 miliona evra!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da fudbaler Nemanja Mihajlović nema dozvolu da na leto ode u inostranstvo, ali da može da pređe u Čukarički u slučaju ponude od 10 miliona evra

 

Čukarički je nedavno javno izrazio interesovanje za trenutno najboljeg fudbalera Partizana, ali prema rečima Ilieva ponuda još nije stigla u Humsku.

- Čukarički je veliki evropski klub, koji vodi bogati vlasnik, a čitam i da finansijski najbolje stoje u Srbiji. Cena je 10 miliona evra i ako uplate njihov je. Mihajlović nije na prodaju u inostranstvo, osim u Čukarički za pomenuti iznos - rekao je Iliev novinarima.

Direktor crno-belih je podsetio da su mu se mnogi smejali kada je u superlativima govorio o Mihajloviću. 

Saša Ilić pravi čovek za direktora

Starsportphoto©

Ivica Iliev je kratko prokomentarisao navode da bi sadašnji kapiten Saša Ilić mogao da ga nasledi na mestu sportskog direktora posle Skupštine.

- Ne postoji bolja osoba za to mesto od Saše. Samo je pitanje da li želi da se time bavi. Veliki smo drugari i pričamo o svemu. Sale je legenda Partizana i sve najlepše mislim o njemu - zaključio je Iliev.

- Čudno mi je sada, mislili su da je Ivica Iliev lud, a sada se priča kako je Mihajlović odličan. Nastaviću da zasmejavam i dalje javnost, iako priča i nije smešna. Međutim, nisam ja kriv za to, već se društvo poslednjih godina nasluslušalo svega - istakao je Iliev.

On je dodao da već sada razmišlja o letnjem prelaznom roku, iako će krajem maja biti Skupština kluba na kojem se bira novo rukovodstvo.

- Ponašam se kao da ću živeti 100 god ili umreti danas. Neprofesionalno i neodgovorno je da ostavim svoj posao u ovom trenutku. Ako neko dođe umesto mene, imaće ozbiljne igrače i uživaće u plodovima. Pogodili smo u svemu što smo pričali, doveli kvalitetna pojačanja koja na terenu to pokazuju - naveo je čelnik Partizana.

BOŽINOVU ISTEKLO VREME?! Iliev: Valeri se ne vidi na velikim utakmicama!

MIHAJLOVIĆA PRESEKLI NEREDI: Bili su mi majka i devojka na istočnoj tribini!

Prema njegovim rečima crno-beli će na leto imati najmanje identičan budžet kao u januaru za pojačanja.

- Radin i Ðuričković bi bila pojačanja od pomoći za Partizan. Poznato je da imamo limit od četiri stranca i pored Gogue, Evertona i Bandalovskog možemo još jednog da dovedemo. Potrebna nam je dopuna u napadu - rekao je Iliev.

Božinov možda ode

On nije isključio mogućnost da napadač Valeri Božinov napusti Partizan.

Ništa nije sigurno jer još ima ugovor sa nama. Ne ulazim u detalje sa kilažom, ali statistika govori za njega - jasan je bivši prvotimac crno-belih.

Iliev ističe da klub mora da proda dva ili tri igrača kako bi poboljšao finansijsku situaciju, što je stara boljka srpskih klubova.

- Moramo da prodajemo jer nam treba za život. Kvalifikacije za Ligu Evrope nemaju nagrade kao za Ligu šampiona, ali je teži je put, iako smo povlašćeni. Dajem nadu da možemo da uđemo u grupnu fazu, što bi bila ogromna stvar - naglasio je Ivica Iliev.

Iliev je poručio da je prezadovoljan igrama ekipe u prolećnom delu, posebno zbog godina igrača i jer je još u fazi formiranja, za šta je dodao da mu je potreban još jedan prelazni rok.

LEŠNJAK "NAPADA" MIHAJLOVIĆA: Ne krijemo - želimo da ga dovedemo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 8 godina

Trazice te i vi nekog igraca iz Cuke ,bice i nama smesno.....iduce godine se borimo za titulu....Mi smo naj stabilniji klub u Srbiji,zato igraci dolaze u Cuku.

Milan

pre 8 godina

ovaj iliev je sprdnja od coveka...pa lako je sada da ispliva bilo koji igrac koji iole zna da igra kad su ostali u Partizanu rupe od igraca....smesan covek....Partizan nikad gori a on hvali igrace koje je doveo....da nije ovog sistema podele bodova gde se nagradjuju oni koji su lose igrali Zvezda bi vec bila prvak...ej 30 bodova i ti se hvalis..pokrij se usima i cuti\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija