• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

25.04.2016

09:31

IGRAČ PARTIZANA PONOVO U CENTRU PAŽNJE! Živkoviću pala cena, Zvezda ga NIJE ZVALA!

Partizan

IGRAČ PARTIZANA PONOVO U CENTRU PAŽNJE! Živkoviću pala cena, Zvezda ga NIJE ZVALA!

Podeli vest

Crvena zvezda do ovog trenutka nije poslala zvaničnu ponudu Andriji Živkoviću, a ne želim da pričam šta bi bilo kad bi bilo, kaže za Informer Andrijin menadžer Predrag Đorđević

 

On dodaje da mladi srpski reprezentativac ima brojne ponude iz inostranstva, ali još čeka na onu pravu.

Srpski menadžeri Zoran Stojadinović i Milan Bogdanović, koji iz neutralnog ugla posmatraju slučaj "Živković", smatraju da je ofanzivnom vezisti pala cena i da će mu sad biti teže da pronađe novi klub.

Puste želje

Partizan je zimus suspendovao Živkovića pošto je odbio da produži ugovor. Andrija će od 1. jula biti slobodan igrač, a trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da bi ga rado video na "Marakani". Đorđević, međutim, dodaje da je zasad sve ostalo samo na izjavama.

- Svi su čuli i videli šta je rekao Božović. To su želje ljudi iz Crvene zvezde, ali do ovog trenutka nije bilo nikakvog konkretnog interesovanja. Ne mogu da komentarišem šta bi bilo kad bi bilo - kaže Đorđević. 

printscreen

mojugao

RADE ĆALDOVIĆ

FUDBALSKI MENADŽER

Živkoviću bi sigurno bila veća cena da je igrao, ali on je "biser" i ne verujem da će ova situacija trajno uticati na njega. On će svejedno naći dobar klub. Jedan je od najboljih, ako ne i najbolji u svojoj generaciji. 

Živković je u poslednja tri meseca trenirao sa igračima trećeligaša Teleoptika, a jedine dve takmičarske utakmice koje je odigrao još od decembra prošle godine bile su za mladu reprezentaciju protiv Andore i Holandije.

Menadžer Đorđević uveren je da izostanak zvaničnih utakmica neće uticati na formu njegovog klijenta.

- Ponuda za Andriju ima, ne samo sad, nego već duži period. Mnoge od njih su ozbiljne, ali nijednu još nismo prihvatili. Bilo bi bolje da je igrao i ovu polusezonu jer utakmice uvek idu igraču u prilog. Ipak, ne verujem da će na njega ostaviti trag to što nije bio u prvom timu. Ima kvalitet i svejedno će nastaviti da dobija dobre ponude - naglašava Đorđević.

OGLASIO SE ANDRIJA! Evo šta je Živković rekao o prelasku u Crvenu zvezdu!

Menadžerski vuk Zoran Stojadinović, koji se više od 20 godina bavi ovim poslom, ne veruje da bi Živković mogao da pređe u Zvezdu, ali smatra da mu je cena već pala.

- Da vodim neki klub, voleo bih da imam fudbalera takvih karakteristika u timu. Verujem da će imati mnogo ponuda, ali je ostavilo posledice i to što ga nije bilo na sceni šest meseci. Da je igrao konstantno, sad bi mogao da bira. Poenta je što klubovi kad kupuju fudbalera, gledaju sve. I koliko je igrao za reprezentaciju i šta je uradio za prethodni klub. Što se tiče njegovog ostanka u Srbiji, smatram da je to prazna priča - podvlači Stojadinović.

Bez obeštećenja

Fudbalski agent Milan Bogdanović dodaje da se zbog Živkovićevog odnosa prema matičnom klubu sad premišljaju čak i oni klubovi koji su doskoro bili zainteresovani da ga angažuju.

- Da je Andrija igrao, cena bi mu sigurno bila veća. Ovako, i oni klubovi koji su možda hteli da ga dovedu sad će da razmisle pre nego što se upuste u ozbiljne pregovore. Pretpostavljam da može da dobije dobru platu, ali cifre koje se pominju kao neka vrsta obeštećenja su nebuloze. Niko neće da plati za slobodnog igrača Živkovićeve klase četiri ili pet miliona evra. Ne znam koliko njegovo okruženje ima realnu sliku kako stvari funkcionišu - rekao je Bogdanović.

GROF ZAPALIO VATRU: Andrija Živković bi bio pravo pojačanje za Crvenu zvezdu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prosjaci

pre 7 godina

Ovi iz zvezde jedino da krenu sad da prose,a mogu da povecaju broj peraca prozora na semaforima to im je u krvi ,mozda nesto i iskamce do pocetka prelaznog roka.

Mihajlo

pre 7 godina

Neda fudbalska mafija normalnim ljudima da žive. Živković je dobar primer kako se ucenjuju mladi sportisti. Neće naš fudbal na zelenu granu dok se ne reši ovih parazita.

istina

pre 7 godina

Musavi jadni li ste! Imate još godinu dana vremena da rmiliste da možete sve ! Kraj je počeo, javiše li vam!

ZikaZikic

pre 7 godina

Grobari, treba da shvatie, da ako Zvezde od niz vodu, vi cete odavno pre nje biti u blatu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija