• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SOS kanal

26.04.2016

17:45

PEKOVIĆ BEZ UVIJANJA: Situacija u Partizanu je gora nego ikada, ali stvari idu nabolje!

Partizan

PEKOVIĆ BEZ UVIJANJA: Situacija u Partizanu je gora nego ikada, ali stvari idu nabolje!

Podeli vest

Predsednik Partizana Nikola Peković prilikom gostovanja SOS kanalu govorio je o mnogim aktuelnim temama u vezi sa klubom na čijem je čelu, ali i o odnosu sa državom, dugovanjima crno-belih, razlazu sa trenerom Duškom Vujoševićem

Partizan je u velikim finansijskim problemima, ali Peković ističe da se radi na saniranju duga. 

- Postoji plan da se dug sanira, ali ga je teško sprovesti. Postoje zaduženja prema mnogim stranama - pričamo sa mnogim poveriocima, naišli smo na veliko razumevanje igrača, trenera...Shvataju kakva je situacija, a ona je sada gora nego ikada, ali spremni smo da razgovaramo i popravimo je. Stvari idu nabolje - rekao je Peković.

Prvi čovek crno-belih kaže klub ima dobru saradnju sa državom koja im je obezbedila sponzore. 

- Mi imamo dobru pomoć države i odnos sa njima i premijerom. Država je dovela Telekom za sponzora pored NIS-a i od toga smo živeli. Nadam se da će država da nam izađe u susret kako bi Partizan ponovo stao na noge. Ima mnogo ljudi koji su dali svoj novac - Partizan nije KK Nikola Peković, nije privatan klub. Normalno je da sam pomogao, ne bih govorio o ciframa, ali je važno da imamo dobru dinamiku plaćanja. 

Mi imamo dobru pomoć države i odnos sa njima i premijerom. Država je dovela Telekom za sponzora pored NIS-a i od toga smo živeli. Nadam se da će država da nam izađe u susret kako bi Partizan ponovo stao na noge

Nikola Peković, predsednik Partizana

Peković ne želi da vodi rat sa Zvezdom nego da izgladi odnose sa najvećim rivalom. 

- Normalno je da se čelnici klubova sastanu i popričaju. Znao sam Čovića od ranije i hteo sam da se lično upoznatno. Štitim interese Partizana i na terenu nema praštanja, ali ako su interesi srpske košarke, onda treba da delujemo zajedno. 

Klub je napustio potpredsednik Miroslav Berić, a  spekuliše se da će njegov naslednik biti Miloš Vujanić. 

- Berić je podneo ostavku na svoju inicijativu, ali niko ni iz kluba ni iz države mu nije rekao da to uradi. On je sam odlučio i mi smo to podržali. Razgovarao sam sa Milošem Vujanićem, ali nećemo da žurimo sa tom odlukom. Tu sam do septembra, zato neću odluku da donosim odmah - poručio je predsednik Partizana.

Peković je još jednom ponovio da nije bilo lako raskinuti saradnju sa nekadašnjim trenerom Vujoševićem, ali da je to bilo u interesu kluba, jer grade novi Partizan, kao i da su sa trenerom dogovorili isplatu dugovanja. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 7 godina

po cemu je ovaj crnogorac presednik pa on j efinansijer kluba kao nekada divac i sta sada opet lazete dokle bre vise recite istinu on j efinansijer koji sve placa klubu

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija