• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.04.2016

18:52

(VIDEO) BORAC PAO U HUMSKOJ! Golubović i Brašanac slomili Čačane - 2:0

Partizan

(VIDEO) BORAC PAO U HUMSKOJ! Golubović i Brašanac slomili Čačane - 2:0

Podeli vest

Partizna je posle dva meča bez trijumfa u trećem kolu plej-ofa Superlige na stadionu u Humskoj savladao Borac iz Čačka sa 2:0

Ne odustaje Partizan od borbe za drugu poziciju. Posle trećeg kola i trijumfa protiv Borca crno-beli su ostali na trećoj poziciji sa 31 bodom, dok Čukarički na drugom  mestu ima pet bodova više. 

Crno-beli su poveli u finišu poluvremena pogotkom Golubovića, dok je prednost duplirao i postavio konačan rezultat Brašanac sa bele tačke u 73. minutu. 

Partizan je tokom prvih 45 minuta bio u konstantnoj ofanzivi, golman Borca, Bajić, morao je nekoliko puta da interveniše, posebno nakon udaraca Golubovića, ali su gosti uspevali da izađu na kraj sa crno-belima u svom šesnaestrcu. 

Tek u finišu poluvremena Golubović je prekinuo uspavanku u Humskoj. Konačno je sjajno odreagovao na odbijenu loptu, pošto je golman Bajić zaustavio šut Mihajloviću, i zakucao loptu u mrežu za prednost crno-belih.

Mnogo življe je bilo drugo poluvreme, čak je i Borac u nekoliko navrata pripretio crno-belima, imali su Čačani i stativu. Ali, promenu rezultata su i ovaj put izrežirali crno-beli. Adžović je oborio Mihajlovića u svom kaznenom prostorua,  Brašanac je bio siguran egzekutor sa penala i postavio konačnih 2:0. 

HAOS U HUMSKOJ! "Grobari" napali Vazuru, pretukli mu obezbeđenje!

 

PARTIZAN - BORAC 2:0 (1:0) 

 

 

Strelci: Golubović u 46. i Brašanac u 73. minutu za Partizan. 

 

 

 

 

 

 

Stadion: FK Partizan. Sudija: Dejan Anđelković.

PARTIZAN: Šaranov, Bandalovski, Jovanović (od 75. Kosović), M. Stevanović,  Bogosavac, Everton, Brašanac, Ilić, Golubović (od 71. A. Stevanović), Mihajlović,  Božinov (od 67. Vlahović).

BORAC: Bajić, Tanasin, Krstić, Maslać, Kostić, Balabanović, Petraci, Jovanović, Zorić, Zec, Vujaklija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme

- 90'. Igraće se još tri minuta!

- 78' Kontra Borca, Zorić je šutirao golavom sa oko 13 metara, ali daleko od gola.

- 73'. GOL! Partizan vodi 2:0! Brašanac je preuzeo odgovornost i šutirao sa bele tačke. Bajić je otišao u jednu stranu, a Brašanac poslao loptu u drugu. Crno-beli nadomak trijumfa.

- 72'. Penal nad Mihajlovićem. Adžović je nepropisno zaustavio igrača crno-belih.  Partizan ima šansu da duplira prednost.

- 67'. Izmena u redovima Partizana. Umesto Božinova na terenu je mladi Vlahović.

- 65. Bajić je istrčao na vreme i intervenisao ispred Mihajlovića. 

- 55'. Mihajlović je uposlio Brašanca na ivici kaznenog prostora, ali ovaj propušta sjajnu priliku da duplira vođstvo domaćina, jer šalje loptu pored gola.

- 49'. Mnogo sreće za Partizan. Maslać je posle ubacivanja nakon kornera šutirao i pogodio stativu.

Starsportphoto

Prvo poluvreme

- 46'. GOL! Vodi Partizan 1:0! Posle nekoliko propušenih prilika Golubović konačno postiže gol na meču. Prvo je Bajić odbranio šut Mihajloviću, a obijenu loptu je Golubović zakucao u mrežu. 

- 45'. Igraće se još jedan minut!

- 39'. Mogao je Borac da kazni Partizan. Šaranv je pogrešio prilikom ispucavanja, lopta je na 30 metara od gola stigla do Vujaklije, koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je izblokiran.

- 38'. Prazan gol promašio je Golubović! Prvo je golman Bajić odbranio šut Bandalovskom, a na odbijenu loptu natrčao je Golubović, koji pored praznog gola šalje loptu preko

- 36'. Žuti karton za Vujakliju koji je po nogama udario Brašanca.

- 35'. Ništa se ne dešava uzbudljivo u Humskoj. Mirno je na terenu, tribinama i loži Partizana.

- 31'. Posle centaršuta Bandalovskog Everton je nešto pokušao da uradi ispred gola Borca, ali je lopta završila u naručju golmana Bajića.

- 27'. Jedna od retkih prilika Borca da ugrozi gol Šaranova, ali su se Čačani našli u ofsajdu.

- 22'. Centaršut Bogosavca, ali Maslać na vreme izbacuje loptu ispred Golubovića.

- 20'. Saša Ilić je previše komplikovao u petercu Čačana, pa ništa od prilike Partizana da zapreti gostima.

- 18'. Ponovo Golubović u šansi! Božinov je ubacio sjajno sa leve strane, zaboravljeni Golubović šutiirao je golavom, ali visoko preko gola.

- 10'. Lepa akcija Partizana. Ilić je sa oko 20 metara odigrao za Božinova, koji je odmah odložio loptu za Golubovića, ali ovaj loše šutira,  sa ivice šesnaesterca samo šalje loptu pored gola golmana Bajića. 

- 8'. Pogrešio je Brašanac, usledila je kontra Borca, ali je Jovanović na vreme zaustavio Vujakliju. 

- 3'. Everton je stvorio šansu za Ilića, ali kapiten crno-belih nije najbolje odreagovao pa je propala prilika za domaćine da eventualno dođu do vođstva.

- 1'. Utakmica je počela.

HAOS U BORCU PRED PARTIZAN! Ne zna se ko je trener, a ko trenira!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GOAL Golubovic

pre 7 godina

GOAL Golubovic [1-0] ( FK Partizan - FK Borac) 2015/2016 https://youtu.be/UdGNq_OZGdM

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17