• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.04.2016

18:55

(EKSKLUZIVNI VIDEO) INFORMER DOŠAO DO NOVIH SNIMAKA: Pogledajte napad na Vazuru iz drugog ugla!

Partizan

(EKSKLUZIVNI VIDEO) INFORMER DOŠAO DO NOVIH SNIMAKA: Pogledajte napad na Vazuru iz drugog ugla!

Podeli vest

Portal Informer.rs došao je u posed dva snimka napada na generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru koji iz drugog ugla pokazuju šta se dogodilo u Humskoj

Trojica, za sada nepoznatih mladića, u četvrtak su napali Vazuru na parkingu stadiona u Humskoj 1 i brutalno pretukli pripadnika njegovog obezbeđenja.

Informer je došao do snimka koji do sada nije viđen u javnosti, a na kojem se vidi šta se dešavalo unutar stadiona u Humskoj.

Šta se dogodilo pogledajte od 17. minuta na oba snimka.

OPOZICIJA ODGOVORILA VAZURI: Napad nema veze s nama, to su možda vaša kriminalna posla! 

ODMOTAVA SE KLUPKO! Identifikovani napadači na Miloša Vazuru 

VAZURA ZNA KO GA JE NAPAO: Fizički se osećam dobro, ali sam psihički potresen!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milenko

pre 7 godina

Ovde se ne vidi nikakav napad nego bezanija Vazure i od sinoc cu snimci po forumima.

samopartizan

pre 7 godina

Nije napadnut Vazura nego obezbedjenje. vazura je sa njima normalno pricao dok lik nije dosao. Imate li vi oci da vidite sta se desavalo

Nebojsa

pre 7 godina

junaci napumpani sa smartfon u ruci , a kolega im nakultiran lezi na podu

nele011

pre 7 godina

...pogresili Batice...napumpali ruke i vratove a ispumpali srce....a i ona dva zvoncica dole...nema ih. Ostale samo tetovaze-da izgledaju strasnije....

Lažni bot

pre 7 godina

Nepoznati mladići ajde molim te ceo grad zna ko su oni

Dejan

pre 7 godina

Hoće i ovi "nepoznati mladići" biti uhapšeni za 48h kao ubica pevačice

Lažni bot

pre 7 godina

Ovo su uzorni batinaši zato su kao nepoznati, a zna se dobro ko su

jovance

pre 7 godina

Pa ti batinasi su postavili Vazurino obezbedjenje. Svi znaju ko su oni. Obezbedjenje partizana drze grobari.

Lažni bot

pre 7 godina

Ministar čeka da istekne onih 48 sati da uhapsi ubicu pevačice pa će i ove njemu nepoznate a celom gradu poznate uzorne batinaše

gago m

pre 7 godina

Bratislav-Са вама ће бити озбиљно тек кад Загорка почне радити свој добро плаћени посао ... а до тада,наслађујте се Партизановим проблемима кад већ својих немате (ха,ха,ха)!

losmy

pre 7 godina

nije ovo samo u prtizanu prijatelju, ovo je problem u svim porama drustva... u drzavi je kriminal a on se preliva na sve ostalo pa i sport...

Ljube

pre 7 godina

Jel' to fudbalski klub ili jazbina mafije? Sta ce ovoliko obezbedjenje a po likovima koji se tu muvaju izgleda da je ovo drugo ... Raspustiti kompletno fudbal i krenuti od nule sa privatizovanim klubovima

lilit

pre 7 godina

Kada stadion Partizana a i ostale stadione pretvorite u BIBLIOTEKE, ovoj Srbiji će da SVANE, a do tada MRAK!

sone

pre 7 godina

ovde se vidi 10 grobarskih pic..a koje gledaju kroz prozor i nista ne rade

neznani junak

pre 7 godina

Snimak 2......Na 17:28 se vidi kako ovaj huligan u crnom duksu za trenutak staje nakon sto ovaj covjek koji bjezi valjda instinktivno odlucuje da se suprostavi,medjutim dolazi drugi huligan i oni nastavljaju juriti covjeka do ulaza.Dvije sekunde nakon toga,znaci 17:30 se jasno vidi kako ,,radnik obezbedjenja,, normalno seta napolje u trenutku dok ova dva lika jure covjeka..Meni ovo lici na dogovor napadaca ili ovih nabildanih kvazi cuvara...

Lazar

pre 7 godina

Ima li MUP Srbije specijalno odelenje za anticrnogorski kriminal u Srbiji a posebno u Beogradu? Ako nema hitno da ga formira 90% ucesca u organizovanom kriminalu i vatrenim obracunima vrse Crnogorski kadrovi .

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija