• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.05.2016

07:00

VAZURA STRAHUJE OD NOVOG NAPADA: Još nisam dobio policijsku zaštitu!

Partizan

VAZURA STRAHUJE OD NOVOG NAPADA: Još nisam dobio policijsku zaštitu!

Podeli vest

Još nisam dobio policijsku zaštitu, iako sam to zahtevao posle napada huligana, poručio je za Informer generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura

Vazuru su prošlog četvrtka napala trojica huligana ispred stadiona u Humskoj, a tom prilikom pretučeni su pripadnici Partizanovog obezbeđenja Boža K. (34) i Nebojša P. (53).

Počinioci napada još nisu uhapšeni, a Vazura za Informer kaže da nema apsolutno nikakvih novosti u odnosu na prošli petak.

(EKSKLUZIVNI VIDEO) INFORMER DOŠAO DO NOVIH SNIMAKA: Pogledajte napad na Vazuru iz drugog ugla!

- Ništa nam ne javljaju iz policije. Tražili smo i policijsku zaštitu, nismo je dobili i za sada nema nikakvih novosti. Čekamo svaki čas da nam jave nešto, ali ne verujem da će se znati nešto više pre srede. Povređeni pripadnici obezbeđenja sada su na kućnom lečenju i oporavljaju se - rekao je Vazura.

Generalni direktor crno-belih pribojava se da bi mogao da bude ponovo napadnut, a kaže da će FK Partizan u sredu imati sastanak Radne grupe i odlučiti o daljim koracima povodom teškog incidenta.

- Naravno da strahujemo da bi napad mogao da se ponovi, imamo neke indicije, ali nadamo se da do toga neće doći i da ćemo imati zaštitu policije. Oni valjda rade na tom slučaju, a mi jedino što možemo u ovom trenutku jeste da čekamo. Od srede ćemo održati sednicu Radne grupe, pa ćemo videti šta ćemo dalje povodom tog slučaja - istakao je Vazura.

OPOZICIJA ODGOVORILA VAZURI: Napad nema veze s nama, to su možda vaša kriminalna posla! 

VAZURA ZNA KO GA JE NAPAO: Fizički se osećam dobro, ali sam psihički potresen!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki

pre 7 godina

Moj Vazura, shvati da vam je vreme isteklo I niste gluvi valjda cujete sta publika na stadionu od vas trazi. Nema ova drzava toliko novca da stiti svaku susu I da ga drzi na polozaju. Vi ste ocito zalutali ali vam se mnogo svidelo pa bi da ostanete.

Pavle

pre 7 godina

Ha ha ha...prvo se ljube sa "napadačem", sada javno traži policijsku zaštitu??? E pa da ga je....m, još će i kriminalci da dobiju policijsku zaštitu!? Ne čuveno!!!n

Jovana

pre 7 godina

Strasno i necuveno. Zar je moguce da drzava ne moze pravno da deluje. Koliko gradjani moraju da cekaju da bi se kriminalci pohapsili, sitom cele Srbije? Ja jesam glasala za Vucica ali ako ovakve stvari budu prolazile i siledzije budu slobodno setale, zaista cu promeniti stranu.

gradimir

pre 7 godina

Da si manje muljao ne bi ti trebala nikakva zastita,A sad places trazis zastitu.

Pavle

pre 7 godina

Pa sta cemo sada i kriminalcima da placamo zastitu od kriminalaca i drzave!? Zna on i ko ga je napao i zasto. Ali nije lud da kaze. A pretnje i batine se ne dobijaju ni zbog cega, to su price za malu decu! Sta mislite vi?

Goran Holland

pre 7 godina

Kao prvo da bi dobio policijsku zastitu moras da budes ugrozen.Kao sto smo videli tebe niko nije popreko pogledao vec su unakazili ona dv adruga coveka.A ti si laganeze protrcao izmedju njih.Zar da si ti bio meta ne bi tebe poceli da gaze i ispeglali a ne onu dvojcu sporednih u prici.Plasim se da kada budu uhapseni ovi likovi za napad imace da kazu stvarno esto interesantno!

LUKA

pre 7 godina

A po kom osnovu OVAJ očekuje policijsku zaštitu ? Pa je još i zahteva ?!! Šta je on to učinio za Srbiju pa da o trošku građana Srbije dobije obezbeđenje ? Da ne očekuje možda i blindirani automobil ? Pa da su zaista ona trojica imala nameru da OVOG truta prebiju, to bi i uradili, ne bi sa njim razgovarali i gubili vreme u prebijanju njegovog ličnog obezbeđenja dok on šeće bežeći u službene prostorije. Ma dajte ljudi, koliko neko treba da je glup da ne vidi da je cela stvar krajnje sumnjiva i deluje kao jeftina pozorišna predstava netalentovanog generalnog direktora koji bi javnosti da prikaže kako je tobož ugrožen od konkurentske strane ? Kakav direktor, takvi i rezultati !

Grozni

pre 7 godina

Šta će poštenom čoveku polocijska pratnja. Ako si krao ako si povezan sa mafijom sam si to tražio.Mora da si nekome ostao dužan .Zašto mene miko ne presreće.Mogu da prošetam gradom u bilo koje doba i noći i dana a da mi ne fali ni dlaka sa glave.Šivi pošteno ne varaj ne reketiraj pa ćemo i ja i ti među narod. Policija ima posao za koji je plaćena a ne da štiti barabe i prevarante.

rade

pre 7 godina

Pa nisi ti Ceda Jovanovic pa da dobijes zastitu, u ovoj banana drzavi samo krimosi dobijaju zastitu sto se cudis pa tvoji su na vlasti reci njima sto te ne cuvaju.

Branko1

pre 7 godina

Ej bre ! Što o svojoj sigurnosti nisi razmišljao kada si mažnjavao lovu I delio je sa pajtosima.Da li misliš da mi morama da plaćamo obezbeđenje za sve dripce u Srbiji.Ojadio si "Partizan",pa ako hoćeš bezbednost,PLATI od maznutih para.Dokle da vučemo na grbači sve bitange I protuve u Srbiji,MARŠ BRE !!!

ziki

pre 7 godina

Boze u kom svetu zivimo! Gde je moral? Hiljade ljudi skandiraju I traze da odu, zivoti su im ugrozeni a oni nedaju fotelje a bas se pitam zasto? Klubovi trose pare gradjana a njima ugovori po 150~200K evra, posluju sa gubitkom... I jos traze policijsku zastitu. Pa ko placa tu istu policiju, ma ko je ovde lud? Samo u drzavi Srbiji...

Pavle

pre 7 godina

Ivana29.04.2016. 13:58Napadac sivi duks je vodja partizanove grupe Janjicari. Ime mu je Aleksandar Stankovic poznatiji kao Sale mutavi. Osudjen na preko 5 godina zbog prodaje narkotika i oruzja ,seta i dalje ulicama slobodno i prebija narod. Policijo u cemu je problem? I niko da se javi! Strasno!

Marko

pre 7 godina

da bi misevi kao sto si ti ostali u svojim rupama,zadrzi svoje misljenje za sebe i ne gledaj u tudje dvoriste

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija