• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

13.05.2016

09:40

MIHAJLOVIĆ NE ODLAZI IZ PARTIZANA: Želim da ostanem u Humskoj barem još šest meseci!

Partizan

MIHAJLOVIĆ NE ODLAZI IZ PARTIZANA: Želim da ostanem u Humskoj barem još šest meseci!

Podeli vest

Nemanja Mihajlović, najbolji fudbaler Partizana tokom prolećnog dela prvenstva Superlige, nema nameru ovog leta da napusti Humsku

Već nedeljama se spekuliše da bi talentovani fudbaler već ovog leta mogao da napusti redove osvajača Kupa Srbije, ali Mihajlović ima druge planove. 

- Ne razmišljam o inostranstvu, već samo o Partizanu. Želim da ostanem u Humskoj barem još šest meseci, godinu. Hoću da ostavim dublji trag u srpskom fudbalu, a u Partizanu mi je baš lepo, imam vrhunski tretman - izjavio je Mihajlović za Blic. 

Miloš Vazura, generalni direktor kluba, poručio je da za Mihajloivća nije stigla nijedna ponuda, ali ni da on nije na prodaju.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija