• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.05.2016

21:13

BOŽINOV NEVERNIM TOMAMA: Svi su govorili da je Partizan korak unazad, a dao sam 18 golova!

Partizan

BOŽINOV NEVERNIM TOMAMA: Svi su govorili da je Partizan korak unazad, a dao sam 18 golova!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana doputovali su u Bugarsku gde u utorak (19.16) igraju prijateljski meč sa ekipom Beroea koja slavi 100 godina od osnivanja kluba

Najveću pažnju izazvali su Valeri Božinov i Ivan Bandalovski, napadač i defanzivac crno-belih.

Navijači Partizana me poštuju, i zato sam na ceremoniji Kupa izašao da zastavom Srbije
Valeri Božinov, fudbaler Partizana

- Osvojili smo Kup Srbije i zbog toga smo svi nasmejani. Zadovoljni smo sezonom, i nadam se da ćemo na kraju da ostanemo na drugom mestu - kazao je Božinov.

Napadač je pričao i o planovima u karijeri, a ne bi imao ništa protiv toga da ostane u Humskoj. 

- Imam ugovor na još godinu dana. Svi su govorili da će Partizan biti korak unazad za mene, ali sam osvojio Kup, i dao 18 golova. Zahvalan sam im na ukazanoj prilici. Pomogli su mi kada mi je bilo teško. Navijači Partizana me poštuju, i zato sam na ceremoniji Kupa izašao da zastavom Srbije - objasnio je Božinov. 

Bandalovski kaže da nije siguran da li ostaje u Partizanu.

-  Sve će biti poznato narednog meseca. Zadovoljan sam svojom igrom u klubu, prošle godine sam osvojio titulu, a ove Kup Srbije - rekao je defanzivac i dodao da je uvek spreman da igra za reprezentaciju Bugarske. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija