• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.05.2016

18:42

(VIDEO) ZEČEVIĆ: Nisu nam dali da izgradimo stadion! Ćurković je pravi čovek za Partizan

Partizan

(VIDEO) ZEČEVIĆ: Nisu nam dali da izgradimo stadion! Ćurković je pravi čovek za Partizan

Podeli vest

Bivši generalni sekretar Partizana Žarko Zečević rekao je u intervjuu za klupsku televiziju da je klub sprečen da izgradi svoj stadion

Pre desetak godina se uveliko najavljivala izgradnja novog doma crno-belih, koji nisu vlasnici objekta u Humskoj, jer je u vlasništvu Vojske Srbine. Napravljen je projekat, planiran budžet, Partizan je imao velike planove, ali od svega nije bilo ništa.

- Mi smo ranije u smislu finansiranja zatvorili krug sa šoping molom i hotelom. Prošli smo regulacioni plan, ali bili smo zakočeni oko izgradnje novog stadiona. Tada nije postojala politička volja da se to zatvori. Neću da optužujem bilo koga, jednostavno bili smo sprečeni da završimo projekat - rekao je Zečević za Partizan TV, i dodao:

- Ubeđen sam da te 2006, 2007. godine, kada smo imali sve projekte na stolu i kada je Skupština grada Beograda trebalo samo da usvoji Urbanistički plan za tu lokaciju i lokaciju Crvene zvezde, dakle da tada nismo bili zakočeni, Partizan bi 2010. godine igrao na novom stadion. On bi u ovom delu Balkana bio jedan od najmodernijih stadiona i na kojem bi reprezentacija mogla da igra svoje utakmice, čak i da konkuriše za održavanje finala utakmica Lige Evrope - poručio je bivši generalni sekretar.

Zečević je pružio podršku bivšem saradniku iz Humske Ivanu Ćurkoviću u izboru za novog predsednika Partizana.

Ćurkovića znam 40 i kusur godina. Reč je o izuzetnom sportskom radniku, visokih moralnih kvaliteta, izuzetno pragmatičnom i disciplinovanom čoveku. Ovi meseci pokazuju njegove organizacione sposbnosti i kvalitete, koje retko ko, ko je toliko vremena proveo u sportu, ima - zaključio je Zečević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija