• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

26.05.2016

13:46

DRAGAN ĐURIĆ: Nisam psovao majku Vazuri! Ćurkoviću, dođi kod nas

Partizan

DRAGAN ĐURIĆ: Nisam psovao majku Vazuri! Ćurkoviću, dođi kod nas

Podeli vest

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić demantovao je da je psovao majku Milošu Vazuri, a imao je poruku i za kandidata iz suparničkog tabora Ivana Ćurkovića

- Nisam psovao majku Vazuri. Nikada nikome u životu nisam psovao majku! Ne želim da komentarišem jedong takvog... - nije završio rečenicu Đurić.

On je potom odgovorio na protivku Vazure da je "uništio Partizan".

- U Partizanu sam radio kao volonter! Klub je osvojio šest uzastopih titula, četiri Kupa, igrao Ligu šampiona i četiri puta učestvovao u Ligi Evrope. A šta je on uradio? Dao je sebi ugovor od 220.000 evra, platu pet hiljada, premije kao da je glavni igrač - istakao je Dragan Đurić za Sportski žurnal.

Bivši predsednik kluba iz Humske, koji pripada struji Nenada Bjekovića, imao je poruku i za protivnika, Ivana Ćurkovića.

- Žao mi je Ćurkovića. Treba da bude uz svoje drugove. Kažite mi ko je s one strane od bivših igrača? Samo Branko Rašović, a kod nas... - poručio je Đurić.

VAZURA UHVAĆEN U LAŽI! Ministar Ljajić raskrinkao generalnog direktora Partizana 

DUŠKO VUJOŠEVIĆ PORUČIO ZARAĆENIM STRANAMA U HUMSKOJ: Spasite Partizan!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija