• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2016

07:00

IZ HUMSKE PRED SASTANAK U FSS PORUČUJU: Nećemo da zvezdaši odlučuju o Partizanu!

Partizan

IZ HUMSKE PRED SASTANAK U FSS PORUČUJU: Nećemo da zvezdaši odlučuju o Partizanu!

Podeli vest

Cenimo to što FSS na čelu sa Slavišom Kokezom želi da pomogne u razrešenju naše situacije, ali o Partizanu treba da govore partizanovci, kaže predsednik Nadzornog odbora crno-belih Vladimir Vuletić

Sudbinu Partizana moraju da rešavaju partizanovci, a ne predsednik FSS Slaviša Kokeza, poručuju iz Humske! Predsednik Nadzornog odbora crno-belih Vladimir Vuletić kaže da mu se ne dopada što se dogovor oko nove uprave Partizana pravi kod Kokeze, koji je bio potpredsednik Zvezde.

I Vučelić digao glas
Ne može da se kadrira van Partizana! Za tako nešto postoje legalni organi
Milorad Vučelić, predsednik JSD Partizan

Kandidati za predsednika Partizana Ivan Ćurković i Nenad Bjeković danas će u Staroj Pazovi tačno u podne imati drugu rundu razgovora sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom o razrešenju haotične situacije koja vlada u Partizanu.

U ponedeljak su obavili prvi razgovor i tad je Bjeković predložio Ćurkoviću da on, Zečević i Jovičić ostanu u klubu, a da van "lete" Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Vladimir Vuletić. Ćurković je to odbio, pa zaraćene strane nisu došle ni nadomak kompromisa.

Objektivni posrednik

Sudeći po rečima predsednika Nadzornog odbora FK Partizan Vladimira Vuletića, teško da će do dogovora doći i danas.

- Cenimo što FSS ima želju da posreduje u ovome, ali čini se da neke reakcije i neke od izjava ne govore baš u prilog tome da je posrednik objektivan. O Partizanu treba da govore i da nešto urade partizanovci. Hajde da to budu samo partizanovci - rekao je Vuletić u izjavi za TV Partizan.

Zečević dolazi na sastanak

Već je poznato da će na današnjem sastanku u FSS oba predsednička kandidata doći zajedno sa još tri saradnika. Informer saznaje da će uz Nenada Bjekovića biti članovi Skupštine koje je aktuelno rukovodstvo izbacilo iz tog organa - Dragoljub Vukadinović i Ostoja Mijailović. Treći Bjekovićev saradnik koji će danas doći u Staru Pazovu je Veljko Odalović, dok će uz Ćurkovića na današnjim pregovorima biti Žarko Zečević, Milorad Vučelić i Mile Jovičić.

Vuletić je otkrio da će na sledećoj sednici Skupštine i on imati pravo glasa. Po njegovim rečima, on je jednoglasno izabran za novog delegata Skupštine Partizana umesto Gorana Puzovića, koji je podneo ostavku. Zanimljivo je da je Puzović podržavao struju Nenada Bjekovića.

- Sve ostavke u Skupštini Partizana odraz su ličnog čina. Svako ima pravo na izbor i svako ima pravo da podnese ostavku. Imamo ostavku gospodina Gorana Puzovića. Održan je zbor koji je u tom pogledu predložio druge kandidate. Jednoglasno je doneta odluka o kandidatu koji će biti umesto Puzovića, a sticajem okolnosti reč je o mojoj malenkosti - rekao je Vuletić.

Nema dogovora

Predsednik JSD Partizan i jedan od članova privremene uprave FK Partizan Milorad Vučelić takođe smatra da nikakav dogovor ne može da se postiže kod Slaviše Kokeze.

- Nikakav dogovor nije postignut! Ne može da se kadrira van Partizana! Za tako nešto postoje legalni organi i Statut kluba, prema kome se rukovodimo. Zato nije moguće da se kod Slaviše Kokeze u FSS određuju čelnici i prave nekakve koalicije - rekao je Vučelić za "Sport".
 

VOJKAN NEDIĆ: Sin i ja nećemo funkcije u Partizanu! Bjeković ima moju podršku

NIŠTA OD DOGOVORA ZARAĆENIH STRANA U PARTIZANU Ćurković neće sa Bjekovićem!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baltazar

pre 7 godina

Stvarno je ova "gromada" od Partizanovca slucajno izabrana !!!!

Drca

pre 7 godina

Dok su grobari na čelu sa Tomislavom Karadžićem rasturali Zvezdu to je bilo normalno. Nikad više da sve čelne funkcije u FSS drže samo ljudi iz jednog kluba. Ko je smeo da digne glas od jastrebova Kaeradđića Miloševića Nedića. Što bi rekao Zoran Radmilović sad mal i drugi da budu deo orkestra.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17