• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: partizan.rs

03.06.2016

13:46

PARTIZAN PRIHVATIO RADNU GRUPU! Ekipe Bjekovića i Ćurkovića traže kompromisno rešenje!

Partizan

PARTIZAN PRIHVATIO RADNU GRUPU! Ekipe Bjekovića i Ćurkovića traže kompromisno rešenje!

Podeli vest

Čelnici Partizana prihvatili su da formiraju radnu grupu zajedno sa opozicijom, u cilju regularnih priprema za vanrednu izbornu skupštinu do kraja meseca

 

 

Predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić obavestio je danas pismom čelnike Fudbalskog saveza Srbije, koji su bili posrednici u pregovorima, da prihvataju sve sugestije i zaključke sa jučerašnjeg sastanka u Staroj Pazovi.

U Kući fudbala je postignut načelan dogovor da iz oba tabora budu izabrana po tri predstavnika, koji će zajedničkim snagama pripremiti održavanje Skupštine Partizana do 24. juna.

Ekipa koju predvodi Nenad Bjeković je tu sugestiju odmah prihvatila i delegirala njega, Veljka Odalovića i Slobodana Stanojevića, a druga strane je do danas trebala da se izjasni.

Milorad Vučelić je obavestio da i oni prihvataju, pa će sa strane aktuelnog rukovodstva u radnu grupu ući Mile Jovičić, Ivan Ćurković i Žarko Zečević.

PREDSEDNIK DO 24. JUNA! Partizan dobija novo rukovodstvo do kraja meseca


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija