• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2016

13:38

POTPISAO MARJANOVIĆ, A ILIEV "PROVOCIRA": Zna i Radović da je najlepše u Partizanu!

Partizan

POTPISAO MARJANOVIĆ, A ILIEV "PROVOCIRA": Zna i Radović da je najlepše u Partizanu!

Podeli vest

Posle Nemanje Miletića, Partizan je danas, kao četvrto pojačanje, predstavio Sašu Marjanovića, dosadašnjeg igrača Radničkog iz Niša

 

Marjanović se obavezao na dvogodišnju saradnju sa osvajačem nacionalnog kupa. Zanimljivo, on je ponikao u Partizanu, ali nije dobio priliku da igra za prvi tim crno-belih.

- Gradio sam obilaznicu koja je duže trajala. Video sam veliku želju Partizana da me dovede, ovo je veliki dan za mene. Potrudiću se da podignem kvalitet timu, radujem se što ću se boriti za trofeje i plasman u Ligu Evrope - rekao je Marjanović na promociji.

On je poručio da se nada da će ponoviti golgeterski učinak od 13 golova, koliko je dao u prošloj sezoni.

- Nadam se da ću imati i bolji učinak. Da li mogu da ponovim pet golova kao protiv Radnika? Teško je i Mesiju, a kamoli meni, namestilo se tako. Mislim da sam sada zreliji igrač - izjavio je bivši fudbaler Čukaričkog, Jagodine i moldavskog Šerifa.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je na promociji čačnuo "grobare" pričom oko Miroslava Radovića, koji bi mogao da se vrati u klub iz kojeg je ponikao.

- I meni je interesatno pitanje oko Radovića. Ne pričamo o imenima dok nije ozbiljno. Ono što mogu da kažem je da pričamo o vanserijskom igraču. Pored velikih igračkih ima i ljudske, bio bih prezadovoljan kada bismo ga doveli - istakao je Radović.

Na pitanje novinara da li je Radović izrazio želju da se posle 10 godina vrati u Partizan, Iliev veruje da razmišlja kao i mnogi bivši fudbaleri tog kluba.

- To morate njega da pitate, nismo pričali. Mislim da razmišlja kao i svaki bivši igrač Partizana, da želi da se vrati u voljeni klub. To je moje razmišljanje bilo kada sam igrao i ubeđen sam da svako tako razmišlja. Postoji mnogo primera da je povratak u Partizan bio plodnosan - zaključio je Iliev.

PARTIZAN UKRAO MILETIĆA BURSI! Iliev: Nemanja je pravi igrač za Evropu!

POVRATAK KUĆI! Partizan hoće da dovede Miroslava Radovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija