• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2016

16:53

VUJASINOVIĆ NAPUSTIO PARTIZAN! Srpski trener preuzeo Pro Reko

Partizan

VUJASINOVIĆ NAPUSTIO PARTIZAN! Srpski trener preuzeo Pro Reko

Podeli vest

Prosvavljeni srpski vaterpolista i dosadašnji trener Partizana napustio je klupu crno-belih i preuzeo ekipu Pro Reka

Ono o čemu se spekulisalo, ubrzo se i dogodilo! Čelnici Pro Reka uspeli su da ubede Vujasinovića da sedne na klupu slavnog kluba.

Odlučili smo da poverimo prvi tim Vladimiru Vujasinoviću. To je povratak jednog od najvećih igrača vaterpola u ovaj klub. On ima posebne veze i sa ovim klubom i sa Đenovom - rekao je direktor Pro Reka Mauricio Felugo za klupski sajt.

U Pro Reku su još pre dve godine pokušali da dovedu Vujasinovića, ali ih je on tada odbio jer je želeo da stekne trenersko iskustvo u Partizanu. 

- Velika mi je čast što sam ponovo ovde. Nadam se da ćemo uspeti da ponovimo sve one dobre stvari kao kada sam bio igrač. Jedva čekam da započnem ovu novu, fascinantnu avanturu - poručio je Vujasinović.

U međuvremenu je sa crno-belima osvojio dve titule prvaka Srbije i s obzirom na okolnosti i finansijku situaciju u klubu, beležio odlične rezultate u Evropi.

PARTIZAN OSTAJE BEZ TRENERA? Pro Reko hoće Vujasinovića, Savić drugi pik!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija