• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.06.2016

15:26

(VIDEO) SUĐENJE NAPADAČIMA NA VAZURU: Nismo hteli da bijemo direktora Partizana

Partizan

(VIDEO) SUĐENJE NAPADAČIMA NA VAZURU: Nismo hteli da bijemo direktora Partizana

Podeli vest

Na početku suđenja u Prvom osnovnom sudu Veljko Belivuk i Darko Ristić su istakli da nisu imali nameru da napadnu direktora FK Partizan Miloša Vazuru 28. aprila ispred prostorija kluba, potvrdivši da su pripadnika njegovog obezbeđenja pretukli zbog teške psovke

Iznoseći svoju odbranu Belivuk je potvrdio da je udario Vazurinog telohranitelja Božidara Kuburovića, tvrdeći da mu je pretio i psovao familiju.

- Da smo hteli da bijemo Vazuru, napali bismo ga čim je izašao iz kola. Nije bilo nikakve namere da ga napadnemo - rekao je Belivuk.

On je ispričao da se Vazura prethodno javio Aleksandru Stankoviću koji je prisustvovao incidentu, ali da je on odbio da se pozdravi sa direktorom Parizana, jer smatra da on ne radi u korist tog kluba.

Zbog rasprave između njih dvojice, reagovao je Kuburović, psujući ih i govoreći im da ne "mafijaju".

Belivuk je potvrdio da je Kuburovića kojeg poznaje od ranije uradio više puta, dok su on i Ristić rekli vozaču da se vrati u kola, jer sa njim nemaju ništa, što je on i uradio.

Ristić je rekao da je priskočio u pomoć Belivuku kada je video da se sukobljava sa Kuburovićem kojeg je šutnuo nekoliko puta u glavu.

Optužnim predlogom tužilaštva Belivuk se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje, a Ristić za nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom telesnom povredom.

Za nasilnicko ponašanje predviđena je kazna do tri godine zatvora, dok je za tešku povredu zaprećena kazna od šest meseci do pet godina.

Ristić se nalazi u kućnom pritvoru, dok se Belivuk brani sa slobode.

Tanjug

Policija je nekoliko dana nakon ove tuče, identifikovala napadače preko video snimaka sa sigurnosnih kamera i potom ih uhapsila.

Inače, Apelacioni sud u Beogradu je u martu ove godine pravosnazno osudio Belivuka na pet godina i 15 dana zatvora, jer je 2007. godine, kao obezbeđenje beogradskog splava "Blejvoč" udarcima metalnom stolicom po glavi naneo teške telesne povrede Bojanu M. nakon verbalnog sukoba sa njim i njegovim prijateljima.

Suđenje će biti nastavljeno 12. jula.

Tanjug

(EKSKLUZIVNI VIDEO) INFORMER DOŠAO DO NOVIH SNIMAKA: Pogledajte napad na Vazuru iz drugog ugla!

HULIGANI IZA REŠETAKA! Uhapšeni "grobari" koji su napali direktora Partizana Miloša Vazuru

PRITVOR ZA NAPADAČE NA VAZURU: Tužilaštvo zatražilo zadržavanje huligana do 30 dana!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija