• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: partizan.rs

14.07.2016

12:36

PARTIZAN ZOVE "GROBARE: JNA večeras ne sme da bude prazan!

Partizan

PARTIZAN ZOVE "GROBARE: JNA večeras ne sme da bude prazan!

Podeli vest

Čelnici Partizana pozvali su navijače da večeras (20.15) napune tribine stadiona u Humskoj, na premijernoj utakmici u novoj sezoni protiv Zaglebja

 

Kako tvrde u Humskoj u akciji "Grad je prazan, ali JNA ne sme da bude", nijednom poslednjih godina poseta na prvoj utakmici nije bila ispod 10.000 gledalaca i to je minimum koji i večeras mora da dočeka Poljake.

Najslabija poseta na evro premijeri u Humskoj poslednjih godina je bila protiv Valete 2012. godine, kada je na tribinama bilo 10.000 ljudi, a najbolja godinu ranije protiv Škendije i prošle sezone protiv Dile Gori, kada je bilo 18.000 gledalaca.

(20.15, RTS1) PARTIZAN - ZAGLEBJE: Crno-beli četiri puta skuplji od Poljaka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 7 godina

Pa dobro nece biti prazan,bice poluprazan:)\n\n

NOLAN SMIT

pre 7 godina

POŽURITE miševi 🐭, VEĆ JE PRODATO 1000 KARATA, 700 SU KUPILI POLJACI.n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija