• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

23.07.2016

09:48

VARGA FRAPIRAN: Nebulozno je reći da Evropa nije važna! Nekima su samo fotelje bitne

Partizan

VARGA FRAPIRAN: Nebulozno je reći da Evropa nije važna! Nekima su samo fotelje bitne

Podeli vest

Nije Zvonko Varga očekivao da će Partizan takmičenje u Evropi završiti u drugom kolu kvalifikacija, a posebno su ga frapirale reči pojedinih funkcionera kluba nakon eliminacije

- Meni su posle duela uši zaparale izjave pojedinih predstavnika kluba koji navode da igranje u Evropi nije bilo toliko važno. Frapiran sam tim nebuloznim komentarima funkcionera i pitam se da li su svesni o čemu govore - kazao je za Sport nekadašnji golgeter Partizana.

Varga ističe da bi igranje u Evropi donelo crno-belima mnogo toga pozitivnog, ne samo što se rezultata tiče, nego i novca.

- Očito da im je jedino fotelja bitna u klubu ili mesto u avionu. Partizan zaslužuje neke mnogo boje ljude - istakao je Varga. 

Podsećanja radi, generalni direktor Miloš Vazura je i pre početka takmičenja u Ligi Evrope rekao da crno-belima Evropa nije prioritet!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laza

pre 7 godina

Naravno, njima je bitno da ispune svoj zadatak, da uniste Partizan.\n

okle

pre 7 godina

POTPUNO ISPRAVAN STAV ....LOSO SE PISE PARTIZANU KAD GA VODE OVAKVI NESTRUCNI I NESPOSOBNI LJUDI KAO MACURA I OSTALI.....UPRAVA NAPOLJE .....NAVIJACI IZ MKD

Bojan

pre 7 godina

Tebe Varga treba da bude sramota kada si ti na istoj strani sa Novakom Nedicem i Draganom Djuricem!!!!

stjepan supanac

pre 7 godina

tako je zvonko ! posto se u ovoj zemlju glas naroda ne cuje pravo je vreme da bivsi igraci cija rec ima neku tezinu stanu u odbranu kluba i kazu istinu u oci nespotrskim atrofiranim foteljasima cija je slika i prilika zadrigli vazura

slobo

pre 7 godina

Kako je uopšte taj smešni lik - Vazura stigao za Generalnog sekretara Kluba? Šta ga je to preporučilo?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija