• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.07.2016

20:57

(VIDEO) CRNO-BELA NEMOĆ! Partizan ni protiv Bačke ne može da postigne gol - 0:0

Partizan

(VIDEO) CRNO-BELA NEMOĆ! Partizan ni protiv Bačke ne može da postigne gol - 0:0

Podeli vest

Fudbaleri Partizana posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope, nisu uspeli da savladaju Bačku, debitanta u Superligi, u prvom kolu šampionata. Meč je okončan rezultatom 0:0

Bezopasan, nemoćan i bezidejan - takav je Partizan bio protiv Bačke, debitanta u Superligi. Posle poraza od Zaglebja  trener Ivan Tomić bio je zatečen kritikama na njegov i račun ekipe, interesovalo ga je čemu linč posle jedne utakmice, koja nije, kako je rekao, ni izgubljena. Pitanje je samo šta će reći posle Bačke. 

Crno-beli su protiv Bačke imali samo jedan udarac u okvir gola tokom prvih 45 minuta  pa ne čudi što jalova igra fudbalera iz Humske nije donela željeni rezultat. Partizanu je ovo bila treća u nizu utakmica bez postignutog gola, što je 300 minuta. Čak ni protiv nejake Bačke, koja je tek ušla u elitu, nisu uspeli da zatresu mrežu.

Starsportphoto
 

Nisu crno-beli tokom prvog dela uspeli ozbiljnije ni da priprete golmanu novajlija u ligi Manojloviću, koji jigra za Bačku kao pojamljen igrač Zvezde. Jedinu iole solidnu priliku imao je Radović u 31. minutu utakmice, ali je iz peterca pucao van okvira gola.

S druge strane, Bačka je ostavila odličan utisak, čak mogla i da povede u 9. minutu kada je Miroslav Bjeloš uzdrmao prečku gola Bojana Šaranova. Golman crno-belih je nešto kasnije zaustavio i solidan pokušaj Trivunovića. Partizan nijednom nije uspeo ozbiljno da zapreti golmanu Manojloviću, pa nisu čudili zvižduci navijača na kraju prvih 45 minuta utakmice. 

Tomić je početkom drugog dela u igru uveo novajliju Leonarda i Ilića, koji je malo povezao redove crno-beolih pa su delovali bolje nego tokom prvog dela. U 49. na ivici kaznenog prstora oboren je Brašanac ali sudija nije pokazao na belu tačku, potom je i u 70. bio u fantastičnoj prilici ali je Manojlović spasao svoj gol. Fudbaleri Bačke nisu za razliku od prvog poluvremena u nastavku stigli ni da priprete, samo su čuvali svoj gol,  ali nisu ni dozvolili crno-belima da se razmašu.

Partizan je poslednjih 10 minuta meča imao igrača više, jer je Bjeloš dobio drugi žuti karton. Ali, ni to, kao ni nadoknada od pet minuta nije pomoglo pulenima Ivana Tomića. 

- Uprava napolje,Tomicu odlazi - jasni su na kraju bili grobari.

BAČKA - PARTIZAN 0:0

Stadion: Karađorđe. Sudija: Novak Simović.

BAČKA: Manojlović, Smiljanić, Josimov, Ilić, Klisura, Rogač, Bajić (od 71. Švonja), Bjeloš, Galić, Trivunović (od 83. Trajković), Mojsilović  (od 57. Zečević). 

PARTIZAN:  Šaranov, Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac, Everton, Brašanac, Đuričković (od 73. Božinov), Radović (od 46. Leonardo), Mihajlović (od 46. Mihajlović), Đurđić.

TOK MEČA

Starsportphoto

Drugo poluvreme

90'. Igraće se još pet minuta.

89'. Slobodan udarac za crno-bele, dobra prilika na oko 25 metara, ali je Manojlović dobro intervenisao.

Starsportphoto

87'. Milenković je glavom pokušao iskosa sa leve strane, ali je pogodio samo spoljni deo mreže. Bila je ovo obećavajuća situacija.

Navijači Partizana skandiraju: Uprava napolje, uprava napolje...

80. Bjeloš zbog simuliranja dobija drugi žuti karton, pa Bačka ostaje sa igračem manje na terenu.

74'. Umesto Đuričkovića na teren će Božinov.

70'. Sjajna odbrana golmana Bačke! Brašanac je posle dodavanja Leonarda izašao sam ispred Manojlovića koji se pružio koliko je mogao i skinuo loptu u poslednjem momentu i sačuvao svoj gol.  

52'.  Đuričković je imao solidnu priliku, pucao je sa ivice šesnaesterca, ali je daleko lopta otišla. 

49'. Sporna situacija!  Brašanac je oboren na ivici šesnaesterca, na ivici. Postavlje se pitanje da li je ovo bio jedanaesterac. Sudija nije tako mislio.  Leonardo je iz slobodnog udarca pogodio živi zid.

46' Dvostruka izmena u Partizanu. Leonardo debituje, menja Radovića, a ušao je i  Ilić, na klupu ide Mihajlović.

Starsportphoto
Starsportphoto

Prvo poluvreme

Zvižducima su navijači Partizana ispratili igrače u svlačionicu posle prvog dela utakmice. Prišli su fudbaleri "grobarima" na putu do svlačionice i sigurno ih uveravali da će se iskupiti tokom drugih 45 minuta meča.

Starsportphoto

45'. Igraće se još dva minuta!

45'. Pokušao je Đuričković, ali šalje loptu preko gola.

44'. Klisura je na ivici šesnaesterca sapleo Đuričkovića, pa Partizan ima šansu iz slobodnog udarca da promeni rezultat. 

38'.  Opasan start Bjeloša nad Evertonom  ali se Brazilac pridigao kao da se ništa nije desilo.

31'. Radović je na petercu u padu zakačio loptu, koja je umesto u golu, završila u gol-autu.  

Razočaranim navijačima Partizana se ne dopada ono što su videli tokom prvih 30 minuta meča sa bačkom.

26'. Brašanac je pogrešio, ali to nije uspeo da iskoristi Trivunović, koji je loše šutirao, pa je Šaranov lako stigao do te lopte. 

22'. Bjeloš je sa leđa uklizao Đuričkoviću na sredini terena i vrlo glupo zaradio žuti karton.

19'. Pokušaj Partizana da dođe do vođstva.  Brašanac je ubacio loptu u peterac ali ju je ispred Đurđića pokupio golman Manojlović.

15'. Partizan za sada bezopasan. Još crno-beli misle na poraz od Zaglebja, a s druge strane Bačkoj nije teško da izađe na kraj sa jalovim pokušajima Beograđana.

9'. PREČKA ZA BAČKU! Imao je sreće Šaranov, jer je Bjeloš pogodio prečku. Everton je zakasnio, pa je Bjeloš uspeo da šutira, ali je na njegovu žalost pogodio samo okvir gola.

4'.  Bajić je izveo korner za Bačku, Gogua nespretno intervenisao, ali je Šaranov prvi stigao do lopte.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 7 godina

U 45 min Partizan nije u stanju Backoj da da 1 gol . SRAMOTA. SA ovkvom igrom Partizan je daleko öd evrope.  Tomicu podnesi ostavku ako volis Partizan i ako ti nesto znaci. \n\n

Djole

pre 7 godina

Jel ti i dalje smešno Ilijev,prođe pola sata a bombama,još osigurači na mestu!Jel i Bačka "strašno"Zaglebje?E moj spotski direktore,ti i Tomić nebi prepoznali problem ni da vam ga nacrtaju!Marš iz Partizana

jadbgd

pre 7 godina

Slika bolje prikazuje stvari nego reči.Igra Partizana protiv novog prvoligaša Bačke neutralnom terenu je katastrofalna. Igra bez ideje a igrači igraju bez ideje i vodje. Kreatora nema Radović,Ilić,Leonardo,...lopta nema načina da dodje u šesnaesterac.Igra spora dekadentna .Timu pod hitno treba promena jer ovakva igra je nedipustiva. Možda novi trener može da prenese svoje vidjenje fudbala na igrače i da tim počne da igra.

nenadmed

pre 7 godina

Ne zna se ko gore igra, Brasanac, DJurdjic, Mihajlovic, Radovic, Bozinov, DJurickovic.... sve gori od goreg. Ono kao svi trce i zalazu se a zapravo spore akcije, vracanje lopte unazad, pogresno dodadavanje, kao da je u pitanju neki tihi bojkot. Tomicu ODLAZI.

stjepan supanac

pre 7 godina

a vi gosn vazura kako te ? jel zulja fotelja ?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17