• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Arena

24.07.2016

21:03

TOMIĆ NUDI OSTAVKU? "Spreman sam da podnesem odgovornost, znam šta znači Partizan"!

Partizan

TOMIĆ NUDI OSTAVKU? "Spreman sam da podnesem odgovornost, znam šta znači Partizan"!

Podeli vest

Trener Partizana Ivan Tomić posle remija sa Bačkom na startu Superlige (0:0) priznao je da nije zadovoljan igrom pulena i rekao je da preuzima na sebe odgovornost

-  Čestitam Bačkoj. Kao svaka ekipa koja se brani zadržavali si loptu u drugom delu. Ali, katastrofalno smo odigrali nisam zadovoljan, ekipa nije odreagovala kako treba. Treću utakmicu u nizu nismo postignu gol.  Spreman sam da podnesem svaku odgovornost, znam šta znači Partizan - kazao je Tomić na kraju utakmice.

(VIDEO) CRNO-BELA NEMOĆ! Partizan ni protiv Bačke ne može da postigne gol - 0:0




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djole

pre 7 godina

Nemoj da budeš spreman uradi to već jednom,zajedno sa "nasmejanim"Ilijevom i kompletnom upravom!Vi ste najgora ekipa koja je vodila klub u istoriji Partizana,a ti lično bi i u Pofaličkom poio pedalu,nesposobnjakoviću!Čuj on bi opet da preuzima odgovornost!

stjepan supanac

pre 7 godina

neeeeeee ..... zar da izgubimo takav trenerski dragulj pa njegove fudbalske minijature se izucavaju u trenerskim skolama . sada ce u rtku za ovim trenerskim mocartom da se ukljuce i real i barsa i mancester i bajern

ćela

pre 7 godina

Tomiću , vrati se , ovce tvoje , ne mogu bez tebe !!!!

Mita

pre 7 godina

Kakva ostavka? Ostani covece, treba imati samo strpljenje, doci ce rezultati. Zalice uprava uskoro i za tobom i za Kizom.

Vizionar

pre 7 godina

Pa vi pojma nemate kako se postize gol. Samo driblate , mucite loptu I hocete da dodjente na peterac pa da postignete gol. Ma I to vam ne pomaze jer onda sutirate u golmana Ili prko gola. Tomicu stavi nekoga ko zna da sutne loptu izvan 16 metara I bice golova.Uvedi kaznu za svakoga ko dribla u protivnickom kaznemom prostoru.

goran

pre 7 godina

e moj treneru nepismeni odgovornost se preuzima a ostavka se podnosi.tebe kao da je pravio neki filozof a i onog vazuru.kreten izjavljuje da mu evropa nije bitna.mozda je to rekao pod pritiskom .. ko zna.doci ce vreme da sva olos ode iz partizana.nema narod volju da dodje na stadion

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija