• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

30.07.2016

08:20

VAZURA OPLEO PO ĐURIĆU: Taj kriminalac je kriv za blokadu računa, zbog njega nam preti tužba!

Partizan

VAZURA OPLEO PO ĐURIĆU: Taj kriminalac je kriv za blokadu računa, zbog njega nam preti tužba!

Podeli vest

Danko Lazović je aktivirao menicu i blokirao račun Partizana, a generalni direktor Miloš Vazura za sve optužuje bivšeg predsednika Dragana Đurića

- Ne ljutimo se na Lazovića. Dug Danku je iz doba kriminalca Dragana Đurića. Tek ću da pričam kako je Dragan Đurić svojeveremeno prevario menadžera Serđija Bertija za transfer Stefana Savića i Partizanu preti tužba od pola miliona evra - rekao je za Žurnal Miloš Vazura.

Generalni direktor crno-belih je otkrio o kojoj se sumi radi.

- O 20.000 evra. Račin će najkasnije biti odblokiran u utorak. Neće biti problema. Očekujemo ratu od 750.000 evra od Benfike za Ivana Šaponjića i 80.000 od Gacijantepa za Nemanju Kojića - poručio je Vazura.

LAZOVIĆ BLOKIRAO RAČUN PARTIZANA! Bivšem napadaču crno-belih dosadilo da čeka da mu uplate novac!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 7 godina

LOPOVA JE SVE MANJE NA ULICAMA A SVE VISE I VISE PO KANCELARIJAMA...!!!!!!

Djole

pre 7 godina

Više je nego zabavno,slušati Vazuru kako govori o kriminalu!Pa on i Đurić su kuvani u istom loncu.Postoji samo jedna mala razlika,za vreme "kriminalca" Đurića Partizan je bio neprikosnoven u domaćoj ligi,a sada srazmerno "uspesima"kluba Vazuri sve deblji podvaljak i novčanik,a Partizana nigde ili smatra uspehom 30bodova zaostatka u prošloj sezoni!!!Grobari dozovite se pameti i najurite bagru iz kluba!!!

bozo

pre 7 godina

vazura kad hoce da spomene Durica treba da ustane , neznam samo kako ga nije sramota da se pojavljuje uopste smradina jedna . A nerazumijem i ljude kojim on da intervju kako mogu da ga slusaju kako valja nevidene gluposti ja za tako nesto nebi imo zeludac \n\n

BiP

pre 7 godina

Vazura unistava Partizan, a njegova sestra Danijela Vazura unistila BiP! NapreDNO! \n

markom

pre 7 godina

kakvi ste vi hostapleri i gamad,joj majko sve bih vam oduzeo,osim onog sto ste mogli steci svojom platom. posle toga,fluroscenttni prsluk sa natpisom \"ja sam unistio sport, zbog mene deca nisu bezbedna na utakmicama\" i mars da ciste ulice i kopaju kanale. onog trenutka kada su politicari usli u sprt,sve je puklo.\n

rajko

pre 7 godina

Vizura, Kokeza,... koji su te fele, rase i vere ni milicija ne zna , ali su svi u nekim triper kombinacijama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija