• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

02.08.2016

15:26

PARTIZAN JOŠ BEZ TRENERA! Iliev: Suzili smo krug kandidata, odlučićemo do jutra!

Partizan

PARTIZAN JOŠ BEZ TRENERA! Iliev: Suzili smo krug kandidata, odlučićemo do jutra!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je posle današnjeg sastanka čelnika kluba da još nije odlučeno ko će biti novi trener ekipe

 

Partizan je u nedelju uveče ostao bez trenera, posle ostavke Ivana Tomića, a očekivalo se da će danas na sednici Upravnog odbora biti odlučeno ko će biti novi strateg.

- Suzili smo broj kandidata za trenera, do kraja dana ili sutra ujutru ćemo odlučiti. O imenima ne mogu da govorim, nemam ovlašćenje, ali obavićemo pregovore sa grupom kandidata. Bićete obavešteni ko je novi trener Partizana - rekao je novinarima Ivica Iliev.

On je naglasio da među kandidatima ima i trenera koji do sada nisu radili u Partizanu.

Stav je kluba da ne bude stranac. Postoji grupa kandidata, ali neki od njih verovatno ne znaju da su na spisku. Među kandidatima je i neko ko do sada nije bio sada trener partizana. Prioritet za novog trenera je da osvoji titulu, mada to niko ne moze da garantuje - istakao je Iliev.

Sportski direktor crno-belih je skicirao profil budućeg trenera, kakvog u Humskoj traže.

- Profil trenera koji tražimo mora da bude ambiciozan, karakteran i da odgovara zahtevima kluba, a da usput bude moćan, da uhvati za ruke igrače i da im kaže: idete sa mnom u pobedu!

Imena koja se provlače u poslednja dva dana kao najveći kandidati za novog trenera su Marko Nikolić, Vladimir Vermezović, Vuk Rašović i Radovan Ćurčić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NeBo

pre 7 godina

Niko neće sa Vama da sarađuje pa nemate koga da ubedite, molite, ucenite...Smenite sami sebe , kad Vam već ne ide...\n

mile

pre 7 godina

Situcaija sa Partizanom je krajnje tuzna, a on se stalno smeje,sta mu je?\n

VOLIM TE

pre 7 godina

Smesno.Da ga uhvati za ruku i kaze mu da idemo na pobedu.Problem nisu treneri nego borci za vlast,paraziti koji zive na racun i od kluba.Slozna braca kucu grade a neslozna je razgradjuju.Privatizacija je resenje a to naravno necete dozvoliti jer svi vi volite Partizan do poslednjeg dinara.💖🐄€👍£💔💀€n

Sale

pre 7 godina

Koga vi iz uprave "farbate"? Ovi ne umeju da daju gol, a vi dovodite golmana. Da je u pitanju vasa lova verovatno bi radili drugacije. Radite bez vlastitog finansijskog rizika, a ono sto ucarite sa strane "Super!". Ko je toliko poslusan ili nema svoje JA da vam dodje i da se bruka, a vi u lozi.

Stefan

pre 7 godina

Daj ne sali se vise sa nama covece. Zovi Kizu Milenkovica!!! Neces boljeg naci!

Marko

pre 5 godina

A kada ces ti da odes, pa da uzmes i "bombe" sa sobom.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija