• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

02.08.2016

17:51

TUMBAKOVIĆ PREUZIMA PARTIZAN?! Crno-beli ubeđuju bivšeg trenera da se vrati u Humsku!

Partizan

TUMBAKOVIĆ PREUZIMA PARTIZAN?! Crno-beli ubeđuju bivšeg trenera da se vrati u Humsku!

Podeli vest

Rukovodstvo Partizana sastalo se sa nekadašnjim trenerom Ljubišom Tumbakovićem u nameri da ga ubedi da ponovo preuzme mesto šefa stručnog štaba

Tumbaković trenutno obavlja funkciju selektora reprezentacije Crne Gore, a prema pisanju Sportskog žurnala, on je prvi pik uprave za novog trenera.

Ovaj list navodi da će čelnici crno-belih ne sve načine pokušati da privole iskusnog stručnjaka i ubede ga da ponovo sedne na klupu Partizana.

Na "klupi za rezerve" je Marko Nikolić, koji drugi kandidat da nasledi Ivana Tomića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Emil

pre 7 godina

Jedino normalno resenje,sve ostalo je farsa i svaki drugi bi bio smenjen posle vanredne skupstine.Tumba bi mogao da u najgorem slucaju obavlja obe funkcije (selektor C.G.tu on ima obavezu dva do tri puta godišnje)i trener FK Partizana.A ovi novokomponovani treneri bi trebalo da uče pored njega,a ne da iz kopački odmah budu treneri.Ne može se iz osnovnu školu na fakultet.Ali to može samo u Srbiji.

okle

pre 7 godina

PRAVO RESENJE..........TUMBA PRIHVATI PARTIZAN SAMO TI MOZES U OVAJ HAOS DA SPASIS PARTIZAN OD OLOS I HOSTAPLERA...............

branko1

pre 7 godina

Konačno došlo iz dupeta u glavu.To je jedino pravo rešenje.Tumba je izvanredan,lepo vaspitan gospodin koji fudbal drži u malom prstu.Uz to autoritativan ,odgovoran I stručan.Hajde Tumba prihvati I vrati Partizan na mesto koje mu normalno pripada.Svi koji vole Partizan su uz tebe

rodric camela

pre 4 godine

To je svakako svjedočanstvo koje se mora pročitati, ja sam ovdje kako bih dopustio da cijeli svijet zna o čovjeku koji je spasio moju vezu i ovaj veliki čovjek se zove Dr. IZOYA. Zaista je za mene učinio veliki posao vraćajući mi bivšeg ljubavnika koji me ostavio i obećavši da mi se više nikada neće vratiti. Time sam shvatio da će davanje detalja Dr. Možete ga kontaktirati putem njegove adrese e-pošte: drizayaomosolution@gmail.com. Stupite u kontakt s njim i pogledajte kako će se vaš problem riješiti u roku od 24 sata. Također se specijalizirao za sljedeća pitanja ... (1) Želite svoju bivšu natrag. (2) Želite biti unaprijeđeni u svom uredu. (3) Želite da vas muškarci / žene slijede. (4) Želite dijete. (5) Vi ste poduzetnik i želite dobiti ugovore (6) Želite da vaš suprug bude vaš zauvijek (7) Potrebna vam je duhovna pomoć. (8) Prevarili ste se i želite povratiti izgubljeni novac. (9) Zaustavite razvod (10) Pozivanje na novčane rituale (11) Pobijediti na izborima

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija