• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.08.2016

23:02

PARTIZAN NAŠAO TRENERA! Marko Nikolić ponovo na klupi crno-belih!

Partizan

PARTIZAN NAŠAO TRENERA! Marko Nikolić ponovo na klupi crno-belih!

Podeli vest

Marko Nikolić je novi trener Partizana, a na klupi crno-belih će naslediti Ivana Tomić koji je podneo ostavku pre nekoliko dana

Kako Informer saznaje sa Nikolićem je dogovorena saradnja na dve plus jednu godinu, ukoliko tokom četvrtka ne bude nekih nepredviđenih dešavanja.  

Čelnici Partizana u ponedeljak je usvojili ostavku Ivana Tomića koji je otišao iz kluba posle katastrofalnih rezultata na startu sezone.  Marko Nikolić je bio prvi pik crno-belih, a uprava kluba je posle nekoliko dana razgovora i pregovara uspela da se dogovori sa nekadašnjim trenerom.

Uprava Partizana je posle nedeljne ostavke Ivana Tomića pregovarala sa nekoliko kandidata, među kojima su bili Vuk Rašović, Radovan Ćurčić i Ljubiša Tumbaković, a izbor je na kraju pao na Marka Nikolića, koji je imao i ponudu Slovana iz Bratislave, ali je ipak odlučio da se vrati u Partizan. 

Nikolić je vodio Partizan od decembra 2013. do marta 2015. godine. U međuvremenu bio je strateg ljubljanske Olimpije. Pre prethodnog boravka u Humskoj, bio je trener Rada i Vojvodine.

Partizan je ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope, a posle dva kola Superlige ima samo jedan bod.

PARTIZAN JOŠ BEZ TRENERA! Iliev: Suzili smo krug kandidata, odlučićemo do jutra!

PARTIZAN NAŠAO TRENERA! Nikolić prihvatio da se vrati u Humsku 1!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petar

pre 7 godina

izgorelog niko nezapali nismo se usrecili a insistiranje na tri godine ugovora je dokaz da je sa nekim u talu pa on je za raskid ugovora dobio 300 000 evra dali je to zasluzio jok sa nekima iz uprave je delio zato svi zele da budu uprava ubuduce placati samo rezultate a mesecno prosecnu platu

ćela

pre 7 godina

Ja sam znao da se on vraća, jel koga bi zezao , ako njega nema na čelu jsd fk prošlost !!!! Sebi sam dao "ime" ćela , onog dana kada je došao u "parzan", samo da se zna . Voli vas sve vaš "prijatelj" , koji ima bujnu kosu , ali i veliko "poštovanje" , za nastupajuće dane , u pohodu vatikanaca , na "duplu krunu " !!!!

Djole

pre 7 godina

Zanimljiv izbor,još jedan pokazatelj da je savet mudraca,potpuno izgubio kompas!Popriličan broj naših trenera,dobrih trenera je trenutno bez angažmana,mogli su da angažuju nekog starijeg sa autoritetom,na godinu dana,da posloži kockice,a da za to vreme polako traže,neko dugoročnije rešenje?Imena koja su i pre izbora Nikolića figurirala kao potencijalna(izuzimam Tumbu,on je za sve navedene doktor nauka)rešenja su teška sprdačina i pokazatelj koliko je "savetu mudraca" važno da zadrže apsolutnu vlast u klubu,pa makar to Partizan,odvelo u provaliju!Marko je već dokazao svoju ljubav(a i stručnost)prema klubu,do poslednjeg evra!No možda je to i put da se uskoro oslobodimo svih hohštaplera u paketu,koji smatraju da im je Partizan Bogom dan da se igraju!!!

Grobar

pre 7 godina

Privatizujte Partizan i napokon ce Beograd videti kako se igra pred punim stadionom.\n

Stefan

pre 7 godina

Znaci, nema plana da se vrati Kiza Milinkovic. Steta. Kizo, vrati se!!!

Niko

pre 7 godina

Pa Mare je izmislio fudbal za crnogorskog prodavaca magle!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija