• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.08.2016

20:56

(VIDEO) NAJZAD PRAVI "PARNI VALJAK"! Partizan četvrtom brzinom pregazio Rad - 4:0

Partizan

(VIDEO) NAJZAD PRAVI "PARNI VALJAK"! Partizan četvrtom brzinom pregazio Rad - 4:0

Podeli vest

Partizan je najzad zaličio na "parni valjak"! U daleko najboljoj igri od početka sezone crno-beli su u Humskoj savladali Rad sa 4:0, uz odličnu partiju novajlije Leonarda

Brazilac je bio asistent kod prvog i strelac trećeg kola, a nad njim se dogodila i sporna situacija, kada je sudija Simović možda oštetio Partizan za penal.

Utakmicu će pamtiti i mladi štoper Nikola Milenković, koji je postigao gol za Partizan.

Senku na pobedu Partizana bacio je trener Marko Nikolić, koji je isključen u 35. minutu zbog žestokog protesta zbog nedosuđenog penala. Pitanje je koliku će kaznu dobiti šef struke crno-belih, a za dva kola na programu je večiti derbi.

Debitovao je u crno-belom dresu napadač Uroš Đurđević.

PARTIZAN - RAD 4:0 (2:0)

Strelac: Božinov u 3, Milenković u 23, Leonardo u 49. i Radović u 80. minutu. Stadion: Partizana. Sudija: Novak Simović (Lovćenac). Crveni kartoni: trener Partizana Nikolić u 36. minutu, a Bates (Rad) u 47.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Marjanović, Leonardo, Mihajlović (od 69. Janković), Radović (od 81. Stevanović), Božinov (od 50. Đurđević).

RAD: Dejanović, Obradović, Ćulum, Đenić (od 45. Petrović), Lutovac, Maraš, Mladenovac, Jovanović, Bates, Veselinović (od 52. Vico), Stanojević.

Starsportphoto©

TOK MEČA: 

90'. Centaršut Vulićevića, lopta je bežala od Đurđevića pa je njegov udarac završio pored gola.

87'. Prilika za Alena Stevanovića, lopta odlazi pored stative.

85'. Nastavlja Partizan sa napadima, ne popušta...

80'. GOL! Miroslav Radović postiže četvrti gol za Partizan! Lopta je došla do njega posle kornera, a on iskusni vezista je poslao pod prečku.

73'. Šut Radovića desnom spoljnom, lopta odlazi kraj gola.

71'. Udarac Miletića sa ivice šesnaesterca, preko gola Rada.

66'. Balažic je tukao glavom posle prekida, ipak rezultat se nije promenio.

57'. Novi pokušaj Đurđevića. Bio je previše iskosa, nije bila idealna prilika za udarac, ali on je šutirao, a golman Rada odbranio.

55'. VELIKA šansa za Rad! Izbio je Bogdan Mladenović potpuno sam na golmana crno-belih Kljajić i šutirao kraj stative!

54'. Ovacije za Evertona zbog neverovatne želje koju pokazuje na terenu! Istrčao je Brazilac kontru posle ukradene lopte, ali kada je trebalo da proigra potpuno samog Đurđevića na drugoj stativi, lopta mu je prešla preko noge.

51'. Odmah šansa za Đurđevića na pas Leonarda, ali nije dobro primio loptu, pa njegov udarac nije bio previše opasan po Rad. 

50'. Debituje novajlija u timu Partizana Uroš Đurđević, koji je ušao u igru umesto Valerija Božinova.

49'. GOL! Leonardo iz slobodnjaka sa ivice šesnaesterca pogodio je mrežu "građevinara"!

47'. Crveni karton za Stevana Batesa! Štoper Rada je s leđa oborio Evertona, koji samo što nije zakoračio u šesnaesterac i zasluženo je dobio drugi žuti karton.

47'. Božinov je pokušao sa ivice šesnaesterca, okliznuo se pri šutu, pa ta lopta nije bila dovoljno snažna da bi ugrozila gol Rada.

Starsportphoto©

Kraj prvog poluvremena.

46'. Stanojević je šutirao iz slobodnog udarca sa 20 metara, visoko preko gola.

43'. Čak šest žutih kartona i jedan crveni, treneru Partizana, pokazao je za sada sudija Simović. Tri žuta Partizanu, tri Radu.

35'. Trener Partizana Marko Nikolić je dobio crveni karton zbog protesta nakon nedosuđenog penala!

32'. VELIKA gužva na stadionu! Utisak je da je Partizan oštećen za penal, pošto je Leonardo oboren u šesnaestercu Rada, a sudija nije pokazao na belu tačku, što je izazvalo lavinu protesta u Humskoj 1.

31'. KAKVA šansa za Božinov! Lepa kontra, koju je vukao Mihajlović, poslao je loptu na peterac za Bugarina, a njega je nekako taj pas uhvatio u raskoraku, jedva je uspeo vrhom leve kopačke da usmeri fudbal, koji je završio pored stative.

23'. GOL! I kao da smo naslutili! Vodi Partizan 2:0, strelac je golobradi štoper Milenković glavom posle kornera! Centrirao je Marjanović!

22'. Ispada da je brzi gol umrtvio, umesto da razbukta utakmicu. Posle pogotka Partizana, bez uzbuđenja pred oba gola...

17'. Lukav pokušaj Mladenovića iz slobodnjaka sa 18 metara. Tukao je ispod živog zida Partizana, ali nedovoljno snažno, lako je to Kljajić uhvatio.

12'. Raspoložen je Leonardo za igru. Oprobao se sa 17-18 metara, lopta je otišla preko prečke.

9'. Pokušao je Lutovac iz slobodnog udarca sa 35 metara da iznenadi Kljajića, ipak bio je to lak plen za golmana Partizana.

6'. Zapretio je Rad, Veselinović je bio u prilici, ali je dobio samo korner.

3'. GOL! Ekspresno Partizan dolazi do prednosti! Leonardo je centrirao sa leve strane, a Božinov je sa peterca zakucao glavom loptu u mrežu!

Dirvljiva scena pre početka meča u Humskoj, u penziju odlazi dugogodišnji ekonom crno-belih Branko Vučićević Gavran. Dobio je poklone od kluba, a na semaforu se smenjuju pozdravne poruke nekadašnjih igrača Partizana, među kojima su Peđa Mijatović, Vladimir Vermezović...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
batabosque

pre 7 godina

Стручњаци су довели Партизан у топ форму баш кад треба. Цела Европа, све са брегзитом, има да стрепи за своје мреже. Новци ће да падају ко суво лишће са грана јор гована, тако да иста управа може остати до наредног циклуса квалификација а да је глава не заболи. Море, сви марш на плес!!!!!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija