• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.09.2016

11:16

ROĐAK PREMINULE LEGENDE PARTIZANA: Vučelić je lažov, samo je Bjeković pomagao Vladici!

Partizan

ROĐAK PREMINULE LEGENDE PARTIZANA: Vučelić je lažov, samo je Bjeković pomagao Vladici!

Podeli vest

Milan Mićko Mihailović, brat od ujaka nedavno preminule legende Partizana Vladice Kovačevića, kaže za Informer da Milorad Vučelić laže kad priča da je pomagao Kovačeviću pred smrt i tvrdi da je to radio samo Nenad Bjeković

Mihailović je karijeru gradio u Australiji, a nekad je igrao za Partizan, u generaciji s Blagojem Paunovićem, Brankom Rašovićem i Mišom Radakovićem.

- Vučelić laže da je pomagao Vladici, to je radio samo Nenad Bjeković! Noć pre nego što je Vladica preminuo Bjeković je urgirao da po njega dođe hitna pomoć i da dobije sve što treba. Nenad je uvek bio uz njega i ne samo uz njega, nego i uz sve legende kluba. Ćurković, koji je hteo da bude predsednik kluba, nije ni došao na Vladičinu sahranu - poručuje Mihailović.

On je imao posebnu poruku i za generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru.

- Taj direktor, ne znam ni kako se zove, balavac jedan... Nek ga bude sramota. Pre godinu dana Vladica je dolazio po karte i čekao u čekaonici da direktor završi sastanak. Samo je prošao pored njega, nije znao ni ko je Vladica. Kad ga je moj rođak zvao, on je rekao da žuri i da ide na ručak. Ako dobiju sad ove izbore, propašće Partizanova škola. Ovo nije nikakva kampanja, ja i ne znam Bjekovića, samo hoću da kažem kako stvarno stoje stvari - zaključio je Mihailović.

VUČELIĆ UZVRATIO BJEKOVIĆU: Nenade, sram te bilo! Neka ti je na čast!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
limi

pre 7 godina

i ne samo vladicu nego sve igrace partizana bjekovic je primao i pomagao kao najrodjenije, od atanackovica matekala,colica,vislavskog, vukelica i mnoge. Na zalost mnogi nisu medju nama ali ima i zivih pa neka kazu istinu\nA od vazure i vucele pa i ilijeva sta ocekivati, mogu samo da ih isibicare i izdzepare\n

Nesa Bjekovic je sjajan covek

pre 7 godina

...on je poreklom sa Romanije, odakle su Starina Novak, i ostali junaci, pa nije ni cudno, sto je posten - covek!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija