• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

13.09.2016

07:00

VALERI BOŽINOV OPLEO PO BIVŠEM TRENERU: Tomić je u svađi sa samim sobom!

Partizan

VALERI BOŽINOV OPLEO PO BIVŠEM TRENERU: Tomić je u svađi sa samim sobom!

Podeli vest

Napadač Partizana priznao da sa bivšim trenerom crno-belih Ivanom Tomićem nije imao dobar odnos, dodavši da mu je svanulo otkad je na mestu trenera Marko Nikolić

Nisam ja imao problem s Tomićem, već je on imao problem sa svima nama, a najviše sa samim sobom, poručio je napadač Partizana Valeri Božinov!

Bugarski napadač je priznao da se s bivšim trenerom Partizana Ivanom Tomićem nije rastao u dobrim odnosima, a dodao je da mu je svanulo otkako je na klupu došao Marko Nikolić.

Partizan će na svom stadionu u subotu dočekati Crvenu zvezdu u 152. večitom derbiju, a pet dana pre toga Valeri Božinov je odlučio da progovori o problemima koje je imao s Tomićem, koji je otišao s klupe crno-belih 31. jula posle poraza od Napretka u Kruševcu.

Nije ostavio trag
Ivan Tomić je sad nebitan, a i kad je bio bitan, ništa nije uradio
Valeri Božinov, fudbaler Partizana

- Ja sam drugi igrač otkako je došao Marko Nikolić. Bio je čestit prema meni, rekao mi je šta želi i šta traži od mene. Nisam imao nikakav problem s Ivanom Tomićem, on je imao problem sa mnom, sa drugim igračima, a možda i sa samim sobom. On je sad nebitan, a i kad je bio bitan, ništa nije uradio. Svanulo mi je kad je došao Marko. Srećan sam što je tu, zna kako se radi s Partizanom. I njemu treba vreme, nema on čarobni štapić, ali sve ide u pravom smeru - rekao je Božinov.

Platu za pobedu

Iskusni napadač kaže da bi sve uradio da Partizan dobije derbi u subotu.

- Dao bih celu svoju platu da pobedimo u derbiju. Šalim se naravno, ali i treba nam malo smeha i pozitivne atmosfere, pogotovo kada znamo kakva je situacija oko kluba. Sve ćemo učiniti da pobedimo Crvenu zvezdu. Priče o tome da za Partizan u derbiju nije sviran penal više od 20 godina me ne dotiču, ne bih da pravim nikakav pritisak. Treba da igramo našu igru, da slušamo šta nam trener kaže i nadamo se dobrom rezultatu - rekao je Božinov.

Leonardo: Otac mi je pričao o Partizanu

Kreator igre Partizana Leonardo da Silva Souza otkrio je da je prve informacije o Partizanu dobio od svog oca.
- Otac mi je pričao o Partizanu, jer on je upoznat sa istorijom ovog kluba. On je pričao da Partizan ima tradiciju, poštovanje i da je igrao protiv velikih ekipa i igrača. Rekao mi je da, ako igram u takvom klubu, posle mogu da obezbedim transfer u neki veći. Srećan sam ovde, iako mi je bilo teško da se priviknem kada sam došao. Ipak, posle prvog gola sve je bilo lakše - rekao je Leonardo.

Božinov je otkrio da pred svaki meč nekoliko minuta objašnjava Brazilcu Leonardu kakvi su tereni u Srbiji.

- Nemam ritual pred utakmicu, osim što pričam nekoliko minuta s Leonardom. Njega interesuje da li se kvasi teren, da li ima reflektore, kakva je trava i slično. I pred svaku utakmicu ja moram da mu objasnim kakva je srpska liga. Pre neki dan kad me pitao da li se kvasi teren, rekao sam mu: "Da, padala je kiša" - prepričao je bugarski internacionalac.

Prijatelj sa Ugom

Vezista Partizana Leonardo da Silva Souza, koji je došao kao najveće pojačanje, rekao je da od igrača Crvene zvezde poznaje Mičela Donalda, Gelora Kangu i Tomasa Fibela, s kojima je igrao u ruskoj ligi. Ipak, najbolji prijatelj iz suparničkog tabora mu je portugalski napadač Ugo Vijeira.

- Što se tiče Zvezdinih igrača, poznajem se s nekoliko njih još otkako sam igrao u Rusiji za Anži. Ugo Vijeira mi je prijatelj, upoznao sam ga dok je bio u Torpedu, a družimo se i ovde, pijemo kafu i idemo na ručkove. Ipak, ove sedmice se nećemo poznavati, jer je to sedmica debija. Ponovo ćemo se družiti tek od ponedeljka - našalio se Leonardo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17