• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2016

19:14

VULETIĆ O NOVOJ SKUPŠTINI PARTIZANA: Najranije sutra, a najkasnije 26. novembra!

Partizan

VULETIĆ O NOVOJ SKUPŠTINI PARTIZANA: Najranije sutra, a najkasnije 26. novembra!

Podeli vest

Vladimir Vuletić je posle novog odlaganja Skupštine Partizana poručio da bi nova sednica mogla da bude zakazana već sutra

Na pitanje kada bi najranije, a kada najkasnije mogla da bude održana Skupština, Vuletić je rekao:

- Najkasnije 26. novembra, a najranije sutra, ali to je samo teorijski - odgovorio je Vuletić.

Vuletić je objasnio da je Partizan pod privremenim merama od 26. maja, a te privremene mere je uvelo Sportsko društvo Partizan

Te privremene mere najduže mogu potrajati šest meseci. Dakle, ako do 26. novembra ne izaberemo rukovodstvo bojim se da ćemo imati pravno neodrživu situaciju, a to ne bih špekulisao šta to sve može da znači - poručio je Vuletić na pitanje da li je moguće da FSS uvede privremene mere u Partizanu.


(FOTO) SKUPŠTINA PARTIZANA ODLOŽENA! Nije bilo kvoruma, falio jedan glas! Crno-beli i dalje bez predsednika


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tosa

pre 7 godina

"Najkasnije 26. novembra, a najranije sutra, ali to je samo teorijski". Praktično moramo pronaći još 15-20 pouzdanih delegata. Sreća pa ovaj nije bio profesor mojoj deci.

Miga

pre 7 godina

Tu nikog neinteresuje Partizan samo ih Interesuje novac oni sto su najvise dali PARTIZANU njih nigde nema ali zato su tu Vazura i slicni njemu USRANA motka treba za njih pohapsiti tu bagru i na sud ovo nema karaktera za dva dinara SRAMOTA sta se radi sa jednom institution kao sto je PARTIZAN.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija