• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

18.09.2016

23:07

CICIJE IZ HUMSKE! NEMA PREMIJA ZA POBEDU! Iliev: Biće, ali kad Partizan bude na mestu koje zaslužuje!

Partizan

CICIJE IZ HUMSKE! NEMA PREMIJA ZA POBEDU! Iliev: Biće, ali kad Partizan bude na mestu koje zaslužuje!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev ne krije da se sada lakše diše u taboru crno-belih posle pobede u "večitom" derbiju (1:0), ali poručuje da neće biti premija

- Ovo je nešto što nas vraća u život, ostvarena je pobeda koja je važnija nego retko kada ranije. Najpre zbog celokupne situacije oko Partizana u poslednje vreme, ali i zbog toga što smo posle višegodišnje dominacije u derbijima prošle sezone uzdrmani. Drago mi je što sve to nije poljuljalo ekipu, što nismo delovali uplašeno ni u jednom trenutku utakmice - kazao je za Novosti Ivica Iliev. 

Na kraju niko ne može nikakvu mrlju da stavi na našu pobedu, ona je čista, zaslužena, bez ijednog ali...
Ivica Iliev

I pored trijumfa nad najvećim rivalom, igrači neće biti finansijski nagrađeni.

- Pitao me je neko da li će biti premija? Naravno da neće. Ima vremena i za to, kad Partizan bude na mestu koje zaslužuje.

Sportski dirketor poručuje da je pobeda crno-belih nad večitim rivalom bila više nego zaslužena.

- Tenzije koje idu u uz derbi su uslovile da prvo poluvreme bude anemično, bojažljivo. Niko nije smeo da rizikuje, a u drugom smo se nekako mi “otkačili”. Na kraju niko ne može nikakvu mrlju da stavi na našu pobedu, ona je čista, zaslužena, bez ijednog ali...

Zvezda je razočarala, a po pruženom i iznenadila sportskog direktora Partizana.

- Više sam očekivao od Zvezde. Dominirali su prošle sezone i na početku ove, ali protiv nas su samo povremeno pokušavali dugim loptama. Kod mene nije bilo dileme od početka da imamo bolji tim od Zvezde, nadam se da su sada i mnogi drugi počeli da se pitaju da li je to tačno - istakao je Iliev.

(VIDEO) LEONARDO "UBIO" ZVEZDU! Partizan slavio u Humskoj, Brazilac pogodio u 89. minutu - 1:0

LEONARDO I MIHAJLOVIĆ U KLINČU! Svađa na poluvremenu, saigrači sprečili sukob!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mika Selters

pre 7 godina

Važno je da vi dobijate lovu , gde su te bombe od transfera?

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija