• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

04.10.2016

09:21

GOGUA PIJAN URLAO NA POLICAJCE! Vazura: Biće žestoko kažnjen, ali ostaje u klubu!

Partizan

GOGUA PIJAN URLAO NA POLICAJCE! Vazura: Biće žestoko kažnjen, ali ostaje u klubu!

Podeli vest

Defanzivac iz Obale Slonovače završio u pritvoru nakon što ga je saobraćajna patrola kod Železničkog mosta u Beogradu uhvatila za volanom sa 1,77 promila alkohola u krvi. Prvo se vadio na to da je poznati fudbaler i da voli Srbiju, a onda je počeo da urla

Fudbaler Partizana Sedrik Gogua (22) završio je juče ujutro u pritvoru u policijskoj stanici Novi Beograd jer ga je patrola saobraćajne policije uhvatila za volanom sa čak 1,77 promila alkohola u krvi!

Štoper iz Obale Slonovače zaustavljen je juče nešto pre šest sati ujutro u klupskom automobilu blizu Železničkog mosta, nedaleko od poznatih prestoničkih splavova.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera Gogua nije mirno prihvatio poziv policajaca da dune u alkometar već je počeo da divlja i pravi probleme.

Vazura: Biće žestoko kažnjen

Direktor Partizana Miloš Vazura najavio je da će Gogua biti žestoko kažnjen zbog incidenta koji je napravio.
- Istina je da je Gogua uhapšen u ponedeljak ujutru i da je vozio u pijanom stanju. Biće žestoko kažnjen, takav vid neprofesionalizma ne može da se toleriše u klubu kao što je Partizan. Nećemo raskinuti ugovor, jer ne znamo ko bi tu više izgubio, mi ili on. Sigurno će to biti novčana kazna, a sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim dogovorićemo se kako ćemo dalje postupati sa njim - rekao je Vazura.

- Prvo se vadio na to da je poznati fudbaler i da voli Srbiju i ovaj narod. Pričao je tihim glasom i molio policiju da ga puste obećavši da će pozvati taksi i momentalno napustiti svoj automobil. Policajci su bili neumoljivi i ponovo ga zamolili da na njihov znak dune u alkometar. Nakon alkotestiranja uređaj je pokazao 1,77 promila, što je policajcima bio jasan znak da krenu u proceduru privođenja - dodaje naš izvor iz policije.

Pozvali pojačanje

Tamnoputi fudbaler tada je počeo da podiže ton na saobraćajne policajce.

- Vikao je iz sveg glasa, urlao... Pozvano je pojačanje, nakon čega je i on spustio loptu. Ubrzo je priveden u policijsku stanicu na Novom Beogradu - dodaje naš izvor iz policije.

Međutim, problemi sa visokim štoperom iz Obale Slonovače nastavili su se ispred policijske stanice.

- Laktao se sa policajcima i nikako nije hteo u stanicu. Korpulentan je i visok pa je nekoliko kolega moralo da ga obuzda. Smirio se tek kada je ostao sam u pritvoru i više nije pravio probleme. Valjda je shvatio šta je napravio. Vožnja sa skoro dva promila u krvi je izuzetno opasna i ugrožava i druge učesnike u saobraćaju. Ovo je svima primer kako ne treba raditi - dodaje naš sagovornik.

KAZNA ZA GOGUU

* 12 kaznenih poena
* oduzimanje vozačke dozvole od osam meseci do godinu dana
* novčana kazna u iznosu od 15.000 do 30.000 ili zatvorska kazna do mesec dana

Gogui je u ponedeljak oko podneva izmereno oko jedan promil u krvi, što je značilo da mora da ostane još na trežnjenju. U međuvremenu su ljudi iz Partizana obavešteni o svemu što se te noći izdešavalo.

Stalno u provodu

Oko 15 sati mladi fudbaler pušten je iz pritvora. Protiv njega je podneta prekršajna prijava za ugrožavanje bezbednosti saobraćaja i njegov slučaj je po skraćenoj proceduri dospeo kod prekršajnog sudije.

Gogua je, inače, još pao u nemilost kod trenera Marka Nikolića zbog neprofesionalnog ponašanja na treninzima. On već mesecima izlazi u provod gotovo svako veče, za šta u klubu vrlo dobro znaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 7 godina

Na kakve "profesionalce" naši klubovi bacaju silne pare, zar nekoga čudi da naši prvoligaši nisu u stanju da pobede ni amatersku ekipu iz nekog sela ... Raspuštajte fudnalsku ligu i prekinite bacanje para na diletante i kriminalce sakrivene pod velom fudbalskih klubova

Voja

pre 7 godina

Ma naši "profesionalni" fudbaleri treniraju po splavovima zato se vuku po trenu jer nemaju kondicije ni za jedno poluvreme. Ima se može se.

VEKI

pre 7 godina

Jel to mi izdvajamo pare iz državnog bužeta i javnih preduzeća, da finansiramo i afirmišemo strane državljane kao fudbalere, a naša deca nek sede na klupama, bruka.

straja

pre 7 godina

Ma sta nas briga da li ce I kako ce da ga partisan kazni......on je ugrozio ZIVOT gradjana I onih za volanom I pesaka I zato treba u ZATVOR..a da li ce da sutira loptu ili nece BAS ME BRIGA.

DS1989

pre 7 godina

Dajete im pare da igraju a oni trose na splavove klubove sutra kad treba da obave trening nikakvi su...pogotovo ovi stranci...cuj poznati ffudbaler...sutra da ga vidim na ulici nebih ga prepoznao kao ni ove nase...izem ti fudbal kad su pare u pitanju to je strast...a ovakvim samo deport odakle su dosli pa neka igraju za takve kad za bolje nisu...Srpski fudbal dno najdublje

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija