• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.10.2016

21:32

(VIDEO/FOTO) NAVIJAČI "ODSVIRALI" KRAJ! "Grobari" i Grci uleteli u teren, PAOK slavio 2:1!

Partizan

(VIDEO/FOTO) NAVIJAČI "ODSVIRALI" KRAJ! "Grobari" i Grci uleteli u teren, PAOK slavio 2:1!

Podeli vest

Utrčavanjem navijača u teren završena je prijateljska utakmica između Partizana i PAOK-a pobedom grčkog tima sa 2:1. Meč je imao revijalni karakter, jer je Saša Ilić večeras odigrao 791. nastup u dresu crno-belih i izjednačio rekord Momčila Vukotića

Meč je odigran pred skoro 20.000 gledalaca u fantastičnom ambijentu koji su napravili navijači dva bratska tima. Sve je bilo u znaku slavljenika Saše Ilića, koji je ušao u klupsku antologiju, a od sledeće utakmice, u Superligi protiv Voždovca, biće apsolutni rekorder Partizana po broju odigranih utakmica.

Dok je Partizan u slavljeničkom ambijentu počeo prijateljski meč, Grci su ekspresno postigli dva gola. Nesuđeno letošnje pojačanje Crvene zvezde Dijego Bizesvar je bio strelac oba pogotka.

U nastavku meča beogradski crno-beli su se siti ispromašivali, pre svih Valeri Božinov, ali je iz omladinske škole stigao novi talenat koji je za 20 minuta igre pokazao da Partizan ne treba da brine za budućnost - Đorđe Jovanović!

Omladinac "parnog valjka" je postigao lep gol i promašio dve odlične šanse.

Informer

PARTIZAN - PAOK 1:2 (0:2)

Strelac: Jovanović u 70. minutu za Partizan, a Bizesvar u 2. i 8. za PAOK. Stadion: Partizana. Sudija: Srđan Jovanović (Beograd).

PARTIZAN: Kljajić (od 46. Stevanović), Vulićević, Balažic (od 61. Ostojić), Milenković, Miletić (od 61. Bogosavac), Everton (od 60. Radin), Jevtović (od 60. Marjanović), Leonardo (od 60. Damnjanović), Ilić (od 23. Stevanović), Božinov (od 60. Đuričković), Đurđić (od 60. Jovanović).

PAOK: Brkić (od 60. Velidis), Matoš, Leovac, Tijam, Malezas (od 46. Kiciju), Pereira, Krespo, Bizesvar, Atanasidis, Pelkas, Kanjas.

TOK MEČA:

PAOK je pobedio sa 2:1.

90'. Navijači dva kluba su prekinuli utakmicu! "Grobari" i Paokare su utrčali na teren i time simbolično prekinuli meč. Od igrača su pokupili dresove i šortseve, a sudija je odsvirao kraj meča. 

77'. Još jedna stoprocentna šansa za Jovanovića, koji je tukao glavom sa sedam-osam metara, ipak pored gola.

73'. Skoro 10 minuta trajao je prekid utakmice zbog bakljade na jugu, pa je dim potpuno prekrio teren.

70'. GOL! Golobradi Đorđe Jovanović je postigao prvi gol u dresu seniora Partizana! Proigrao ga je Alen Stevanović, a omladinac crno-belih je spoljnim delom stopala poslao loptu u mrežu!

56'. JOŠ jedna velika prilika za Partizan! Leonardo je sjajno uposlio Đurđića, koji je u punom trku izašao sam na Brkića i šutirao pored gola!

Kraj prvog poluvremena

45'. KAKAV promašaj Božinova! Dobio je loptu sa strane tačno na peterac, šutirao je iz prve, a Brkić je maestralno odbranio!

40'. Trude se Beograđani, pokušavaju na sve načine da dođu do gola PAOK-a, ali se Grci za sada dosta dobro brane.

23'. Ovacije za Sašu Ilića, koji izlazi iz igre, a menja ga Alen Stevanović.

 

19'. ZICER za Božinova posle pasa Ilića, ali brani Brkić!

18'. Dve prilike za Partizan u poslednja tri minuta, najpre je pokušao Božinov, a onda i Leonardo, ali mreža Grka je ostala netaknuta.

Informer

8'. GOL! Dijego Bizesvar duplira vođstvo grčkog tima! Okliznuo se Milenković, lopta je pala na volej Holanđaninu na 7-8 metara od gola i lopta je završila u mreži!

Sjajna atmosfera u Humskoj, ori se sa tribina pesma o Saši Iliću...

2'. GOL! Samo što je krenulo, PAOK je poveo! Strelac je Dijego Bizesvar, koji je za pogodak dobio aplauze sa tribina u Humskoj 1!

Publika i dalje stiže na stadion u Humskoj, biće oko 20.000 gledalaca.

 

 

Poklon je dobio i trener PAOK-a, nekadašnji igrač Partizana, Vladimir Ivić, kojem je uručen uramljen i potpisan dres beogradskih crno-belih.

 

Informer

Saša Ilić je dobio na poklon od kluba bronzanu kopačku, a uručio mu je legendarni Momčilo Vukotić, čiji je rekord danas izjednačio.

Informer

Utakmicu prenosi i klupska televizija PAOK-a, što možete videti na ovom linku.

Između 10 i 12.000 gledalaca je trenutno u Humskoj 1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 7 godina

Nije on Moci ni do ramena. Moze da ulazi na svakoj utakmici po deset-petnaes minuta pa da stigne i do 1000 utakmica. Ali nije to to nekako mi se cini da je sve to vestacki. Izvinite ako gresim ali mislim da ne.\n

rolex

pre 7 godina

naravno da gresis.zasto uvek umanjivati neciji uspeh.pa vadlja je isti broj za obojicu,791.i ova slika sa Mocom je pokazala da nema nikakve zavisiti u crno beloj porodici.

dragan za rolex

pre 7 godina

Ne znam da li si gledao Mocu dok je igrao? Nisam umanjivao njegov uspeh u broju utakmica ali veruj da sa Mocom ne moze da se poredi. Raspitaj se kod starijih da ti objasne ko je bio Moca kako je sevao na petoparcu (vi mladji i ne znate za tu metaforu). Veruj ja sam grobar ves 60 g.\n

Pedja

pre 7 godina

kakvi klosari \ndaj mi dres molim te  ,daj mi sorc \nnemam sta dobucem\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija