• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.10.2016

21:41

KARPOŠ IZNENADIO DŽIKIĆA: Niko se neće sećati loše igre!

Partizan

KARPOŠ IZNENADIO DŽIKIĆA: Niko se neće sećati loše igre!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić istakao je posle pobede svog tima nad Karpoš Sokolima (84:77), da su bitna dva boda a da će loša igra uskoro biti zaboravljena

- Znali smo da će da ova utakmica da bude komplikovana. Objašnjavao sam igračima da nas čeka težak meč, jer Karpoš zna da igra kvalitetno. Najvažnije je da smo pobedili, niko se neće sećati loše igre. Ipak, nisam očekivao da će nam biti baš ovako teško - rekao je Džikić i dodao:

- Nisam siguran da su u pravu oni koji misle da će Karpoš da bude poslednji. Trener Matić je dobro postavio igru, Zeković je odigrao sjajno, a Peri verovatno i utakmicu karijere - poručio je trener crno-belih.

Centar Partizana Đorđe Majstorović smatra da je Karpoš pružio veoma dobru i borbenu igru.

- Imali smo dosta uspona i padova u igri. Protivnik je umeo da kazni skoro svaku našu grešku večeras. Na kraju je najvažnije da smo pobedili. Nosimo kući dva boda, a moramo da izvučemo pouke iz ove utakmice - istakao je Majstorović.

Sledeću utakmicu košarkaši Partizana igraju u nedelju, 16. oktobra, kada u "Pionir" stiže ljubljanska Olimpija.

(FOTO) PARTIZAN OPET POKORIO SKOPLJE! Crno-beli posle drame bolji od Karpoša, Hečer junak - 84:77


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija