• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

17.10.2016

23:15

IVICA ILIEV SE OPEKAO: Više neću "bacati bombe", da ne iritiram ljude!

Partizan

IVICA ILIEV SE OPEKAO: Više neću "bacati bombe", da ne iritiram ljude!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev obećao je da više neće na bombastičan način najavljivati dolaske igrača u klub, pošto neki od njih nisu opravdali očekivanja

 

Iliev je najzad zadovoljan kako Partizan igra, mada ističe da neće biti potpuno miran dok crno-beli ne budu na čelu tabele.

Ne želim više da dajem bombastične izjave, opekao sam se, pa ću se truditi da tako nešto izbegnem u budućnosti. Naravno da sam zadovoljan što pobeđujemo i kako igramo, izgledamo samouvereno na terenu, ali ono pravo će biti tek kada na tabeli budemo na mestu koje nam pripada - rekao je Iliev za Novosti.

On je odahnuo zbog sve boljih igara Brazilca Leonarda, skupo plaćenog i najzvučnije najavljenog letošnjeg pojačanja.

Svestan sam da sam iritirao ljude nekim izjavama i razumem zašto mnogi nisu verovali u moje priče o Leonardu. Mnogo je stranaca bilo u našem fudbalu koji se nisu pokazali, pa je zbog toga sumnja prisutna koga god da dovedeš. Jedno je bio nivo na kojem je bio tada, a sasvim drugo sada ili tek ono što će biti za mesec, dva ili šest. Navikli smo se na nekvalitet, pa ne verujemo nikome i logično je da ni meni nisu verovali - priznao je Iliev.

Direktor crno-belih je naglasio da štoper Sedrik Gogua i pored niza ispada još nije trajno otpisan u klubu.

U njegovom slučaju nikome još ne gori pod nogama. Postoji mogućnost da ga vratimo na nivo koji se od njega očekuje. Ipak, da bi se to desilo, potrebna je i njegova adekvatna reakcija - poručio je Ivica Iliev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 7 godina

.:"ali ono pravo će biti tek kada na tabeli budemo na mestu koje nam pripada". Odakle ti pravo na zaključak da baš VAMA pripada prvo mesto? Po čemu? Po naslednom pravu? Neviđen bezobrazluk i ponižavanje svih ostalih klubova.

Goran

pre 7 godina

Bolje se baci sa mosta, vidis sta ti rade "navijaci"

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija