• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

27.10.2016

10:21

VULETIĆ KAŽE DA NIJE LAGAO: Nesvesno sam pogrešio imena delegata!

Partizan

VULETIĆ KAŽE DA NIJE LAGAO: Nesvesno sam pogrešio imena delegata!

Podeli vest

Novi potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić dao je dve različite izjave povodom promene delegata Gorana Colića u Skupštini! Prvo je rekao da je Gorana Colića zamenio u Skupštini Uroš Ljubojević odlukom zbora ostalih članova Skupštine, a nekoliko dana kasnije ispostavilo se da je Bojan Nešić izabran na zboru radne zajednice usled ostavke Colića

Notorna je laž da sam za člana Skupštine uoči početka skupa izabrao Nešića umesto Ljubojevića. Tačno je da je Ljubojević izabran na zboru, ali navijača kome nisam prisustvovao, jer su naše pristalice autonomne - rekao je za Žurnal Vuletić.

Vuletić je prvo rekao da je Ljubojević izabran na zboru aktiva društvo-sportskih radnika, a potom kaže da je navijač.

- Moguće je da sam nesvesno pogrešio imena. O 17 promena u Skupštini govorio sam o dvojici ili trojici. Nisam imao obavezu da povodom toga dajem izjavu medijima. Uostalom, nije ni bitno šta je otišlo u etar iz mojih usta, već šta piše u papirima. U njima je sve čisto.

Oduševljen sam mogućnošću da se sretnem na sudu sa onima koji nas optužuju
Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana

Objasnio je zašto nisu javno saopštavana imena promenjenih članova Skupštine.

- Nemamo tu obavezu, nisam morao da kažem ničija imena, pre svega kako bi ih zaštitio od pritisaka i pretnji. Delagati su dobijali preteće poruke na udaru su bili čak i stariji članovi Skupštine. 

Nekadašnji funkcioner Partizana Nenad Bjeković podneo je tužbu protiv aktuelnog rukovodstva, dok Vladimir Vuletić poručuje da se ne plaši prjava i da jedva čeka da se sretnu na sudu

- Oduševljen sam mogućnošću da se sretnem na sudu sa onima koji nas optužuju. U toj krivičnom prijavi nisu taksativni navedena dela na koja se druga strana poziva. Ona je napisana analfabetski ko god da je sastavio, da li Nenad Bjeković, u šta ne verujem, ili Vojkan Nedić i Dragan Veljić, koji mogu da je napišu. To je ludilo i nestpljiv sam da se vidim sa njima na sudu - kazao je za Žurnal Vuletić .


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko pfc

pre 7 godina

Samo napred Profesore ne dajte Partizan mozda je ovo i prvi put da se sve radi po zakonu raskantaj bagru koja zeli da unisti Partizan zatvorili ste vrata menadzerima,lopovima i ljudima koji se kunu u Partizan, a srozali su nas na najnize grane. Bori te se argumentima, istinom Partizan je svetinja.Samo napred podrzavam sve sto radite i sve sto ste uradili do sada.

matejakezman

pre 7 godina

Darko pfc,ko je za tebe ,bagra,? vuletic,vucelic,vazura,obucina ili LEGENDE fk PARTIZAN:BJEKOVIC,KRALJ,VARGA,ZIVKOVICz,KEZMAN,MOCA,SOLE,ANTARA,MIJAT VERMEZOVIC,CIRKOVIC M.,MIRKOVIC,RASOVIC,JOKANOVIC,NADJ,HASANAGIC,JUSUFI,PETRIC,STOJIC,KRSTAJIC,TESOVIC......?

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija