• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

06.11.2016

12:20

VELIČKOVIĆ PRED ZVEZDU: U derbiju nema favorita!

Partizan

VELIČKOVIĆ PRED ZVEZDU: U derbiju nema favorita!

Podeli vest

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković poručio je pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom, koji će se igrati u ponedeljak, da u tim utakmicama nema favorita

 

Veliki deo partizanovog tima nije do sada imao priliku da igra večite derbije, pa Veličković, kao najiskusniji, pokušava da im približi šta ih očekuje na toj utakmici.

Došao je red i na derbi, sada o tome pričamo. Normalno je da ja, kao neko sa najviše iskustva u tim utakmicama, mogu da pokušam da im približim to, ali dok sami ne osete šta je derbi... - rekao je Veličković za Novosti.

On tvrdi da to što Partizan na papiru ulazi u derbi kao autsajder ne znači mnogo pred utakmicu.

- Ljudi moraju da shvate da u ovim utakmicama nema favorita. Mi imamo svoje šanse i ja tako gledam na to. Uvek neko ima ulogu favorita pre meča, ali teren je jedino merilo. Neka pobedi onaj ko je bolji u tih 40 minuta košarke - poručio je Novica Veličković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija