• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

09.11.2016

23:45

MILORAD VUČELIĆ PRIJAVIO POLICIJI DA GA PRATE! Predsednik Partizana u strahu!

Partizan

MILORAD VUČELIĆ PRIJAVIO POLICIJI DA GA PRATE! Predsednik Partizana u strahu!

Podeli vest

Predsednik Partizana Milorad Vučelić pre nekoliko dana je primetio nepoznatu osobu kako ga prati i fotografiše ulaz u njegov stan i zbog toga je podneo prijavu policiji

Vučelić je već narednog dana obavestio policiju o nezvanom gostu, ali zasad nema nikakvih informacija o počiniocu, kao ni o tome da li cela ova situacija može da predstavlja direktnu pretnju za bezbednost predsednika Partizana, pišu Novosti.

- Ne želim ništa da komentarišem - kratko je za Novosti rekao  Vučelić.

Takođe, kako pišu Novosti prema nekim informacijama prva tužba crno-bele familije protiv aktuelne klupske vrhuške odbačena, ali potvrda sa zvaničnog nivoa nije stigla.

Reč je o tužbi na osnovu nesuglasica dve struje u Partizanu oko regulisanja pravnih pitanja neophodnih za održavanje izborne Skupštine, na kojoj je 24. oktobra za predsednika Partizana izabran Milorad Vučelić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Oliver

pre 7 godina

Tebe gdine Vucelicu treba da prati javni tuzilac, da ti duva za vratom svaki dan! I da od tebe , Andjelkovica i vama slicnih iz 90ih krene vec jednom u ovoj truloj drzavi ispitivanje porekla imovine !!! Ako to ova vlast ne zapocne, nikada vise od mene i moje porodice nece dobiti glas !!!

Feki

pre 7 godina

Briga Srbiju za tebe i tvoj glas u 21.veku !!!!

misa

pre 7 godina

I treba mu doakati.Umesto da pise i gleda svoja posla on hoce sve sto moze!

KIKLOP

pre 7 godina

daš ostavku i rešiš sve jednim potezom, hm?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija