• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.11.2016

09:20

(VIDEO) BRAVO "GROBARI"! Cedevita i Poceko ispraćeni aplauzom iz "Pionira"

Partizan

(VIDEO) BRAVO "GROBARI"! Cedevita i Poceko ispraćeni aplauzom iz "Pionira"

Podeli vest

Neki novi momenti u ABA ligi! Košarkaši Cedevite i harizmatični pomoćni trener Đanmarko Poceko ispraćeni su žestokim aplauzom iz "Pionira", iako su potukli domaći Partizan sa 97:87

 

 

Italijan Đanmarko Poceko, koji se na klupi ponaša kao da ga drma struja od 220 volti, potpuno je preokrenuo meč kada je preuzeo da vodi ekipu posle isključenja glavnog trenera Cedevite Veljka Mršića.

Na kraju utakmice pomalo komična situacija: Hrvati su se skupili i krenuli trčećim korakom ka svlačionici, a sa tribina umesto kovanica i upaljača dobili su - aplauz! 

Poceko je odgovorio aplauzom "grobarima", koji su odali priznanje Zagrepčanima na sjajnoj igri. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ćela

pre 7 godina

Ne kaže se džabe , da krv nije voda . Ćuj aplauzi Hrvatima , a Zvezdi i klubu iz Srbije ???

Miki

pre 7 godina

Sta je to zvezda? Bio je jedan klub ranije u Srbiji s tim imenom, ali je zamrznut pre 3-4 godine.

Miki

pre 7 godina

Sve vas razumem, 12 godina biti mali mis, pa se onda jos ugasiti. Nije im lako, nije.

Misirac

pre 7 godina

bilo je tako, u pravu si, dok je Srbija propadala partizan je rastao - sada gledajte malo drugačiju priču narednih 200 godina.......

ćela

pre 7 godina

Samo se ti miki teši , lakše će ti biti !!! Pa ko vas onda guzi , ovih 3-4 godine ??? Daj se malo kontrolirati , što bi vaši rekli !!!!! Nama je svejedno ko ste , partizani , Igokea , jsd kk prošlost , bitno je da vas ponižavamo !!!

Boža

pre 7 godina

Tako to izgleda kad igraju dva bratska kluba iz Zagreba. Grogarima smeta jedino srpski klub Crvena zvezda. Ali privići će se .

vlada

pre 7 godina

Miki ja bih rekao da je tvoj hrvatski klub pred gasenjem\n

branislav

pre 7 godina

Svaka cast gledaocima. ponekad se stvarno osjecam ponosnim sto sam Srbin

Goran

pre 7 godina

Nekada je to bilo ovako:Krivo ti je kad izgubis ali majstore nagradujes aplauzom pa iako su suparnici.Naravno,aplaudiras i svojima za borbenost i trud a sto je tog momenta suparnik bolji nije propast sveta.A sada?Sada ne mozes da dodjes na utakmicu jer nisi navijac domacina,ne mozes da prosperiras jer nisi miljenik vlasti i ne smes da imas drugara iz protivnickog tabora-ubice te navijaci.Dotle ste doterali to u Srbiji da se srbi zbog popisanih klubova smrtno mrze.Sad kad se javio glas razuma(a uvek je i polazio od partizanovaca),sad je to nesto lose i izdaja.A budite sigurni da sutra treba eto partizanovaca u najvecem broju na borbenoj liniji dok bi oni drugi gledali kako da ucare nesto,nebitno sa koje strane.

ma da

pre 7 godina

pa sto ne aplaudiraste Zvezdi kada vas je pobedila...nego hrvatima..???? Sto se borbene linije tice nisam vas mnogo video '91 a bilo nas je dosta ..... ??? Uglavnom ste se hvalili i pretili po kafanama (kao i sada na forumima) a kada je trebalo da se ide najbucnijih nigde....?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija