• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

14.11.2016

23:15

DRINČIĆ TREĆI PUT U PARTIZANU!? Crno-beli žele da vrate iskusnog vezistu

Partizan

DRINČIĆ TREĆI PUT U PARTIZANU!? Crno-beli žele da vrate iskusnog vezistu

Podeli vest

Jedna od najvećih želja čelnika Partizana za zimski prelazni rok je da vrate Nikolu Drinčića, kojem bi to bio treći "mandat" u Humskoj 1

 

 

Drinčić je posle pola godine pauze zaigrao ovog leta za Rad i odmah podgrejao interesovanje sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva i trenera Marka Nikolića, koji su i pre toga želeli da ga vrate u redove "parnog valjka".

Kad sam došao na ovu funkciju, praveći skicu tima, jedan od dvojice zadnjih veznih bio je upravo Nikola Drinčić. Tad je bio fudbaler Makabija iz Haife i nije mogao da se reši ugovora sa Izraelcima. Tako je propala prva ideja da ga vratimo. Druga se rodila letos, kad je Marko Nikolić došao za trenera. Ponovo sam kontaktirao Drinu, ali mi je objasnio kako je pod ugovorom sa Radom i da ne postoji mogućnost da dođe. Igrački i ljudski, trener i ja o njemu mislimo sve najbolje, ali možda ima stvari zbog kojih je transfer nemoguć - obrazložio je Ivica Iliev u razgovoru za Mocartsport.

Srce Nikole Drinčića i dalje kuca za Partizan, pa je na poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Novog Pazara bio sam na tribinama u Humskoj i gledao meč.

"Grobari" ga najviše pamte po dva gola u večitim derbijima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija