• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.11.2016

15:21

PARTIZAN SE SPREMA ZA ZIMU! Iliev: Neće biti rasprodaje, štoper prioritet!

Partizan

PARTIZAN SE SPREMA ZA ZIMU! Iliev: Neće biti rasprodaje, štoper prioritet!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev već uveliko radi na pojačanjima u zimskom prelaznom roku, koji je, kako kaže, od velike važnosti za klub

- Za nas je januarski prelazni rok najbitniji. Tu pravimo bazu za narednu sezonu i za evropske kvalifikacije - rekao je Iliev za klupsku televiziju.

Iako mu se mnogo toga zameralo, na kraju se ispostavilo da je pogodio sa "bombama" Leonardom, Evertonom, Đurđevićem...

- Zadovoljan sam ovim timom. Ako bi svi ostali na okupu verujem da bismo na proleće bili još kvalitetniji. Đurđević i Leonardo kao udarne igle bi se još više uigrali sa ekipom i to bi bilo još ubedljivije.

Mutombo nije pobednik

Iliev se osvrnuo i na Mutomba, Belgijanca koji je bio na probi u Humskoj, ali nije dobio ugovor.
- Njega sam treneru Nikoliću predložio još pre dve godine. Na probi u tih 10 dana uverio nas je u svoje kvalitete, ali... Video sam da nema ono što svaki fudbaler Partizana mora da ima, karakter pobednika - rekao je Iliev.

Svesni su i u Partizanu da su pojačanja neophodna, a najintenzivnija je potraga za igrača na poziciji štopera.

- Dokle god imamo igrače koji odgovaraju treneru nećemo ih prodati ni angažovati nove. Jedino smo deficitarni na poziciji štopera - poručio je Iliev.

Nju trenutno pokrivaju Balažic, kome ugovor ističe za šest meseci, mladi Nikola MIlenković, koji bi trebalo da bude stub odbrane u narednom periodu, iskusni Bojan Ostojić i Sedrik Gogua, "loš momak", koji je na izlaznim vratima. 

- Pošto nismo igrali Evropu u poziciji smo da moramo da prodajemo igrače zbog finansijske situacije. Imamo ponude za neke igrače čija je vrednost između dva i tri miliona. Njih možemo da prodamo i maltene pokrijemo ceo dug kluba. Ali to se neće desiti, prodaćemo dva do tri igrača - zaključio je sportski direktor crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17