• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.11.2016

12:43

BAČKA ĆE NAGRABUSITI U HUMSKOJ! Nikolić: Uzeli su nam bodove, izuzetno smo motivisani!

Partizan

BAČKA ĆE NAGRABUSITI U HUMSKOJ! Nikolić: Uzeli su nam bodove, izuzetno smo motivisani!

Podeli vest

Trener Partizana Marko Nikolić pred duel sa Bačkom u 16. kolu Superlige (subota, 15.00) kaže da su unapred dobijene utakmice najteže i da će njegovi fudbaleri imati mnogo motiva da nastave seriju dobrih rezultata

Imamo mnogo motiva, jer je najteže dobijati utakmice koje su u javnosti, ali i kod nas već unapred dobijene. Prepoznajem tu situaciju pred ovu utakmicu i mislim da je jedini moguć način na koji smo dolazili do pobeda je dobro poznat, motivacija na gornjoj granici, disciplina igre u svakom trenutku i onda dolazi kvalitet - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

"Grobari", svi u Humsku!

Marko Nikolić je rekao da se nada dobroj poseti na stadionu u Humskoj.
-S obzirom na to da ima još samo šest utakmica do zimske pauze, a lepo je vreme za ovo doba godine, očekujem podršku Partizanove publike. Ljudi koji dolaze na stadion nas podržavaju na jedan, zaista divan način. Bilo bi dobro i lepo da isprate u nešto većem broju jer postoje svi uslovi od termina utakmice, lepog vremena i svega ostalog. A, na nama na terenu je da im pružimo određeno zadovoljstvo i iznad svega da dođemo do uspeha - rekao je Nikolić.

Partizan će dočekati Bačku u 16. kolu Superlige, u kom će pokušati da zabeleži devetu prvenstvenu pobedu u poslednjih 10 utakmica.

- Činjenica je da se nalazimo u dobroj takmičarskoj seriji, što se tiče rezultata, koji ne znače mnogo pred ovaj poslednji ciklus. Mnogo nam je stalo da poslednjih šest utakmica u jesenjem delu prvenstva, koje mogu da opredele poslednji deo sezone, odradimo na najbolji način - istakao je trener Partizana.

Crno-beli će imati sve igrače na raspolaganju, što Nikoliću može da pomogne da, kako je rekao, ekipa sezonu privede u maniru koji je bio prisutan poslednjih nekoliko meseci. Partizan je u prvom kolu napravio kiks na gostovanju Bačkoj, pošto je igrao bez golova.

- Bačka je na početku sezone uspela da napravi problem i oduzme bodove Partizanu. Dobro je poznato da je jako teško pobediti istog protivnika dva, tri ili četiri puta zaredom, a to isto važi i za kolege.

Nikolić je dodao da je predsteća utakmica specifična jer će trener Bačke biti Zoran Govedarica, koji je u prošlom kolu vodio Novi Pazar protiv Partizana. 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
FILIJALA

pre 7 godina

Pa da uzeli su vam bodove pa ste ljuti.Godinama ste imali svoje filijale i namestali ste utakmice.Kao na primer Hajduk Kula......I jos imas obraza da to kazes.\n

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija