• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.11.2016

16:59

(VIDEO) CRNO-BELI PREŽIVELI BATINE I BAČKU! Đurđević spasao Partizan bruke - 1:0

Partizan

(VIDEO) CRNO-BELI PREŽIVELI BATINE I BAČKU! Đurđević spasao Partizan bruke - 1:0

Podeli vest

Partizan je teškom mukom savladao Bačku u Humskoj rezultatom 1:0 u 16. kolu Superlige Srbije


Bačka je u prvom kolu Superlige zagorčala život Partizanu, kada je u Novom Sadu bilo 0:0. Crno-beli su se pred duel u 16. kolu bili baš naoštrili da se osvete, ali su teškom mukom izborili minimalac. Gosti su umalo batinama uspeli ponovo da izbegnu poraz, ali je Uroš Đurđević probio bunker u 78. minutu i postavio konačnih 1:0. 

Ništa posebno nije imalo da se vidi tokom prvog dela utakmice osim grube igre fudbalera Bačke. Gosti su bili bezopasni, ali vrlo oštri u duelima. Tukli su crno-bele, silnim prekršajima seckali igru i dovodili do ludila domaćine. S druge strane, ni Partizan nije pokazao mnogo bolju igru. Alen Stevanović je bio u dobroj šansu u 26. minutu, ali je sudija pokazao da je bio u ofsajdu i pogrešio. Do kraja poluvremena su crno-beli imali nekoliko poluprilika, ali su uglavnom bili bezopasni. 

Crno-beli su u drugom delu krenuli na sve ili ništa. Ređale su se prilike ispred gola Bačke, ali i promašaji, mada je bilo i nekoliko dobrih intervencija golmana Čupića.

I posle 78. minuta mučenja Uroš Đurđević je nakon kornera loptu glavom smestio u gol i doneo trijumf crno-belima. 

 

PARTIZAN - BAČKA 1:0 (0:0)

Strelac: Đurđević u 78. minutu za Partizan.

Stadion: FK Partizan, Sudija: Marko Srećković

PARTIZAN: Kljajić,Vulićević, Balažic (od 71. Ilić), Milenković, Miletić,  Jevtović, Everton,  Janković (od 59. Božinov), Leonardo, A. Stevanović, Đurđević.

BAČKA: Čupić, Nikolić, Ilić, Klisura, Đurić,  Bajić, Balabanović,  Švonja, Čeković (od 7. Galić), Trivunović (od 62. Milovac),  Zečević.

TOK MEČA

Starsportphoto

Drugo poluvreme

90. Igraće se još četiri minuta!

86'. Dobra šansa za Partizan! Božinov ubacio je loptu s desne strane, ali niko ga nije ispratio da tu loptu smesti u gol.

78'. GOL! Partizan vodi 1:0! Đurđević je posle kornera bio najpribraniji u petercu, dobro se snašao u gužvi i glavom smestio loptu u mrežu za 1:0.

71'. Ilić je odmah dobio žuti karton, jer je ušao na teren pre nego što je Balažic izašao.

71'. Izmena u Partizanu. Balažic izlazi iz igre, na terenu je Saša Ilić.

64'. Zakuvalo se na terenu, ali i na klupi. ! Bajić je napravio faul nad Evertonom što je izazvalo negodovanje na klupi Partizana, a potom i proteste stručnog štaba Bačke, pošto Everton nije ostao dužan. Žuti karton su dobili Everton i Bajić.Takođe,  predstavnik Partizana i Bačke su udaljeni sa klupa.

63'. Osmi korner za Partizan, gosti nisu imali nijedan.

59'. Nova šansa za Partizan. Centrirao je Leonardo,  Everton skače i glavom šalje loptu pored gola.  Crno-beli propuštaju šanse.

56'. Balažic je  proigrao Stevanovića koji je je pobegao čuvarima, ali je na kraju  lopta završila u gol-autu.

53'. Slobodan udarac za Partizan. Jevtović je šutirao sa oko 20 metara ali golman Čupić brani i spasava goste.

49'. Šansa za Partizan. Ali, Leonardo je iz dobre pozicije prebacio loptu preko gola. Prvo je Đurđević krenuo na ubačenu loptu, ali je golman odbio do Leonarda, koji je bio sam na petercu, ali prebacuje prazan gol. Šteta za crno-bele!.

Starsportphoto

Prvo poluvreme

Partizan se drugi put ove sezone muči sa Bačkom. Gosti s druge strane prebiše crno-bele, napravili su  čak 19 prekršaja tokom 45 minuta. 

45'. Igraće se još dva minuta. 

36'. Leonardo je šutirao posle kornera, ali je ponovo odlično odreagovao golman Bačke Čupić i spasao svoj gol.

34'.Leonardo je šutirao iskosa sa desne strane, pravo u golmana Stefana Čupića.

26'. Pomoćni sudija Janković pokazao je da je  Alen Stevanović bio u ofsajdu, ali je pogrešio. 

22'.  Igrači Bačke nastavljaju da biju fudbalere Partizana. Zečevića je napravio oštar starta s leđa, ali mu je sudija Srećković oprostio.

18'. Pokušavaju crno-beli do prođu kroz sredinu, preko krila, ali se gosti za sada odlično brane. Domaćin još nije imao pravu priliku.

12'. Žestoko od starta su krenulu fudbaleri Bačke. Imaju veliki broj prekršaja, nema sumnje da će sudija uskoro da posegne za kartonima.

7'. Prinudna izmena u ekipi Bačke, Umesto Čekovića na terenu je Galić.

3'. Slobodan udarac za Partizan. Pokušao je Leonardo, prebacio živi zid, ali je lopta završila pored gola.

Izuzetno loša poseta u Humskoj. Samo nekoliko stotina navijača Partizana. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija