• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.11.2016

20:35

PARTIZANU DRAMA U ZADRU! Klackalica prevagnula na crno-belu stranu - 76:69

Partizan

PARTIZANU DRAMA U ZADRU! Klackalica prevagnula na crno-belu stranu - 76:69

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u gostima Zadar sa 76:69 (22:20, 17:18, 20:19, 17:12), u 10. kolu Jadranske lige i tako prekinuli seriju od tri uzastopna poraza

Partizan je pobedio timskom igrom. Uroš Luković završio je utakmicu sa 14 poena i osam skokova, Stefan Birčević postigao je 15 poena uz pet skokova, dok je Vanja Marinković dao 12, a Vil Hečer 11 poena.

Najefikasniji u timu Zadra bio je Bojan Barać sa 24 poena.

Partizanu je ovo bila sedma pobeda u sezoni i sada je na trećem mestu tabele, ali sa utakmicom više od Cedevite, koja ima pobedu manje i sutra igra protiv Cibone, koja takođe ima šest pobeda.

ZADAR - PARTIZAN 69:76 (20:22, 18:17, 19:20, 12:17)

Dvorana: "Krešimir Ćosić". Sudije: Koljenšić, Mitrovski, Špendl.

Zadar: Vladović 12, Jelenković, Krajina 2, Jurica, Spaleta, Brzoja 3, Marinković 16, Tomas, Barać 24, Ramljak 6, Vrkić, Mazalin 6.

Partizan: Robinson 3, Ratkovica 3, Vrabac 5, Marinković 12, Veličković 5, Birčević 15, Koprivica, Andrić 8, Hečer 11, Pot, karahodžić, Luković 14.

TOK MEČA

Četvrta četvrtina:

- U finišu crno-beli prave presudnu seriju 9:2, a pogađali su Luković i Hečer pre nego što je Andrić trojkom stavio tačku na meč - 69:76.

- Zakucavanje Lukovića a potom i trojka Andrića za pet poena prednosti, ali su domaći odmah odgovorili serijom od 5:0 za novo izjednačenje - 67:67.

- Prvi poeni u poslednjoj deonici posle minut i po i pogodio je Birčević - 57:61. POnovo su izjednačili domaći koševima Ramljaka i Baraća - 62:62.

Starsportphoto

Treća četvrtina:

- Dve trojke za crno-bele je potom vezao Birčević, a na drugoj strani su Vladović i Mazalin bili precizni za dva - 57:59.

- Prave seriju košarkaši zadra i dolaze do vođstva - 53:50, ali je Hečer trojkom doneo izjednačenje.

- Pet poena Baraća i dvojka Marinkovića za Zadar na početku drugog poluvremena, a na drugo strani su Veličković, Vanja Marinković i Hečer - 45:48.

Starsportphoto

Druga četvrtina:

- I finiš četvrtine je odigran u istom stilu, a na kraju je Partizan na poluvreme otišao sa pola koša prednosti, a tačku na drugu deonicu stavio je Hečer košem u poslednjim trenucima četvtine - 38:39.

- Napravili su seriju igrači Partizana, poveli 35:30, ali je onda usledila serija gostiju od 6:0 posle čega je Džikić zatražio tajm-aut - 36:35.

- Nastavlja se isti trned i na početku druge deonice, igra se koš za koš za sada ni jedni ni drugi ne uspevaju da se "odlepe" - 27:26.

Starsportphoto

Prva četvrtina:

- Vanja Marinković je pogodio dva penala, usledila je dvojka Vladovića a onda i koš Uroša Lukovića za crno-bele - 18:20. Četvrtina je završena poenima Ivana Marinkovića za Zadar odnosno Ratkovice za goste - 20:22.

- Igra se koš za koš. Trojke za goste su pogodili Birčević i Veličković, a na drugoj strani su pogađali Barać i Brzoja - 16:16.

- Vanja Marinković je trojkom otvorio utakmicu, a na drugoj strani je prvi pogodio Ivan Marinković, a onda i dva poena Baraća. Uzvratili su Vrapca, Birčevića i Marinkovića za Partizan, a Vladovića i opet baraća za domaći tim - 9:10.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
crni roko

pre 7 godina

Za sve dežurne pljuvače Mihajla Andrica,želim da ih podsetim da on mlad igrač,da je prošle godine dva puta operisan i da je rešavao utakmice u svim mladjim selekcijama Srbije.Imao je veliku minutažu i kod Vujoševića,pre dve godine.Vi budite u pravu,a on neka bude srećan.Napred Partizan!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija