• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

26.11.2016

09:50

VUČELIĆ O PARAMA I KAFANAMA: Dug Partizana je oko 15 miliona evra! Kada čujem "Pukni, zoro" zapalim tompus

Partizan

VUČELIĆ O PARAMA I KAFANAMA: Dug Partizana je oko 15 miliona evra! Kada čujem "Pukni, zoro" zapalim tompus

Podeli vest

Milorad Vučelić, predsednik Partizana, govorio je o dugu kluba koji je nešto manji od 15 miliona evra, kako će u klubu uvek biti mesta za Nenada Bjekovića i priznao da obožava kafane i tompuse

- Partizan je u veoma teškom stanju, pošto je dug nešto manji od 15 miliona evra. Pokušaćemo dodatno da ga smanjimo, a sve bi bilo lakše da igramo Ligu Evrope. Prihodovali bismo oko sedam miliona evra da smo se domogli tog takmičenja. Problem je i što nam ističe saradnja sa Telekomom pa sponzorske ugovore moramo da obnovimo - kazao je za Alo Vučelić.

Vučelić kaže da će u Partizanu uvek biti mesta za Bjekovića.

Partizan je za srpsku ligu

Milorad Vučelić je prokomentarisao i osnivanje regionalne lige.
- Moralo bi jasno da se definiše kakva je prohodnost u evropska takmičenja jer ako to nije prednost, liga bivše SFRJ nema nikakvu svrhu. Zašto da gušimo fudbal u Surdulici, Ivanjici, Nišu ili Kruševcu, da bismo razigravali tuđe igrače. Ja sam za to da Partizan igra srpsku ligu, a da se napravi kup bivše Jugoslavije - smatra Vučelić.

- Njegovo ime je ispisano zlatnim slovima u istoriji kluba. Mnogo je doprineo kao fudbaler i kao sportski direktor, a samo mu zameram na nekim rečima koje je izgovorio. Inače ga izuzetno cenim kao čoveka. 

Ne krije prvi čovek Partizana da voli kafane i tompuse.

- Često se sa društvom srećem u kafanama sa muzikom, posebno volim pesmu: "Pukni, zoro". Tada obavezno pripalim tompus. To mi je porok 40 i kusur godina, a nastao je po uzoru na Če Gevaru. Počeo sam da pušim tek sa 30 godina. Tada sam mnogo čitao i pisao posebno o mom junaku, slavnom revolucionaru. U to vreme je u Beogradu u Knez Mihajlovoj ulici bila prodavnica u kojoj ste mogli da kupite najkvalitetnije tompuse za sitnu lovu. To je bila neka kompenzacija od Kubanaca prema tadašnjoj Jugoslaviji. Tada je počela moja pušačka karijera - nasmejao se Vučelić. 

Prokomentarisao je čuveni "slučaj majice".

- Slučaj kada su igrači nosili majice sa likom ubijenog Aleksandra Stankovića ne predstavlja problem. Ta odluka nije bila režirana iz uprave, već spontana reakcija naših provotimaca. Iako je Valeri Božinov javno preuzeo krivicu napadi na klub po tom pitanju se i dalje nastavljaju, što mi je neshvatljivo - dodao je prvi čovek kluba iz Humske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petat

pre 7 godina

haha..covek zapali tompus a dug 17000000 eur\n

lepo

pre 7 godina

je rekao covek....*Ja sam za to da Partizan igra srpsku ligu*...i ja sam...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija