• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.12.2016

19:53

(VIDEO) PARTIZAN SRUŠIO JAVOR! Leonardo za 10, Đurđević golom krunisao povratak!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN SRUŠIO JAVOR! Leonardo za 10, Đurđević golom krunisao povratak!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u 19. kolu domaćeg šampionata pobedili ekipu javora na domaćem terenu - 2:0

Rutinski je Partizan upisao pobedu protiv Ivanjičana, a zasluge idu na adresu Đurđevića i Leonarda. Prvi je maestralno reagovao posle lošeg šuta Miletića i sproveo lopru u mrežu, a drugi je iskoristi "slučajnu" asistenciju Božinova.

Brazilcu je ovo bio deseti gol u Superligi i sada se učvrstio na prvom mestu liste strelaca.

Nismo gledali bog zna kako zanimljivu utakmicu u Humskoj, a izabranici trenera Marka Nikolića su igrali onoliko koliko im je bilo potrebno za pobedu.

Crno-beli su se tako posle remija protiv Vojvodine u prethodnom kolu (0:0), ponovo vratili na pobednički kolosek, a do kraja jesenjeg dela šampionata gostovaće Čukaričkom i dočekati Spartak.

Partizan na drugom mestu ima 42 boda, koliko i trećeplasirana Vojvodina, a oba tima zaostaju za Crvenom zvezdom šest bodova.

PARTIZAN - JAVOR 2:0 (1:0)

Strelac:Đurđević u 31. minutu i Leonardo u 47. 

Stadion Partizana. Sudija: Robert Kiš Čepegi (Novi Sad).

Partizan: Kljajić, Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić, Jevtović, Everton, A. Stevanović (od 62. Janković), Leonardo (od 86. Vlahović), Božinov (od 73. Mihajlović), Đurđević.

Javor: Đogatović, Terzić, Milović, Karišik, Amanović, Tomanović, Đokić, Cvetković (od 70. Milisavljević), Eliomar, Sević (od 78. Jovanović), Bjedov. 

Starsportphoto©

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 90'. Prečka! milisavlejvić je šutirao iz daljine i pogodio okvir gola koji brani Kljajić.

- 86'. Poslednja promena u domaćem timu, umesto Leonadra na terenu je Dušan Vlahović.

- 82'. Sada je i Đurđević mogao da ugrozi Đogatović, ali je njegov udarac izblokiran.

- 80'. Veliku priliku je propustio Leonardo. Sjajna akcija domaćeg tima, koju je MIhajlović mogao sam da završi, ali je bio nesebičan i dodao do Leonarda, ali se Brazilac obrukao i šutirao preko gola iz veoma dobre pozicije.

- 73'. Druga izmena u Partizanu, trener Marko Nikolić je umesto Božinova na teren poslao Nemanju Mihajlovića.

- 66'. Leonardo je povukao kontru Partizana, ali ga je zaustavio kapiten gostiju Milović.

- 62'. Umesto povređenog Stevanovića na terenu je Marko Janković.

- 59'. Grub start Amanovića na Stevanoviću posle koje je igrač javora dobi žuti karton.

- 55'. Mogli su da smanje zaostatak igrači Javora, ali je Ostojić u poslednjem trenutku intervenisao.

- 52'. Stevanović je dobio žuti karton zbog prigovora. Krlni fudbaler crno-belih je vikao na pomoćnog sudiju, posle čega mu je Kiš Čepegi pokazao žuti karton.

- 47'. GOL! 2:0, Leonardo je strelac! Dugo je trajala akcija crno-beli, centrirao je Miletić, Božinov je zahvatio i prosledio do Leonarda koji je savladao Đogatovića.

Bez izmena u timovima na početku drugog dela igre.

Prvo poluvreme:

- 36'. Zapretili su gosti prvi put na utakmici, ali je Kljajić intervenisao.

- 31'. GOL! 1:0, Đurđević je strelac! Isplatila se inicijativa crno-belih. Miletić je šutirao sa oko 25 metara, ali nije to uradio baš najbolje, što je iskoristio Đurđević i skrenuo loptu u gol.

- 26'. Novi pokušaj Leonarda, sada je tukao sa više od 30 metara, ali slabo, pa Đogatović nije imao problema.

- 17'. Prilika za Partizan, šutirao je Leonardo, ali je Đogatović bio na mestu i izbacio loptu u korner.

- 14'. Đurđević je postigao pogodak, ali je on poništen zbog ofsajda. Odlična zamisao Božinova, koji je asistirao ka kolegi iz navale, ali je Đurđević za pola koraka bio u nedozvoljenoj poziciji.

- 5'. Prodor Stevanovića po desnoj strani, ali je intervenisao Karišik i izbacio loptu u korner, posle kojeg je bilo gužve u kaznenom prostoru gostiju, ali je Đogatović na kraju intervenisao.

- 4'. Slobodan udarac za crno-bele, koji je posle kombinacije izveo Leonardo i u prilici je bio Božinov, ali je Bugarin prethodno bio u "debelom" ofsajdu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ova utakmica

pre 7 godina

ce biti smesna...Jvor ce ih pustiti sigurno i to bi morala komisija za namestanje da sankcionise...ali oni to nece uraditi...zato nema gledalaca.

crni roko

pre 7 godina

OFK - zrvena zvezda,sa 65 miliona evra duga, 2-0 / 2-6.Bez tri najbolja igrača,a bivši zvezdin igrač pravi nameran faul za penal i sklanja se celu utakmicu.I marsovci su znali i videli da je ta utakmica bila nameštena na više istanci.I pojeo vuk magarca.Ko je predsednik FSS?

Taras

pre 7 godina

Solidna igra,ali jos jednom videlo se da pojedini igraci nisu ni za tribine.Tu pre svega mislim na Jankovica.Ko njemu okrete skretnicu da dodje u Partizan.Pa ljudi moji mi se jedva resismo Babovica,a ovaj je za 50%gori.On trci po terenu kao gluva kucka.Vrti se u krug kao macka kad joj vezes tri konzerve za rep.Djurdjevicu i Evertonu treba skinuti kapu,oni ginu za svaku loptu,svaka im cast.Leonardo da se uozbilji i shvati da nemoze da pokusava nekoga ismejavati nego ozbiljno da pocne da igra.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija