• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

07.12.2016

11:46

PARTIZAN PROTIV REGIONALNE LIGE! Vučelić: Bolje Niš i Kruševac nego Široki!

Partizan

PARTIZAN PROTIV REGIONALNE LIGE! Vučelić: Bolje Niš i Kruševac nego Široki!

Podeli vest

Predsednik Partizan Milorad Vučelić izjavio je da ne podržava regionalnu ligu iz dva razloga - bezbednost i razvijanja drugih sredina umesto domaćih!

- Nisam za to da se razvija fudbal u susednim republikama, nauštrb našeg prvenstva. Srbija je tolika kolika je i ne bi trebalo da je gušimo kao u košarci, već da učinimo sve da negujemo i podižemo svoje centre. Lako je biti sebičan i uključiti se u sve to, jer bi Partizanu odgovaralo, ali ako biram između Širokog i Maribora ili Niša i Kruševca, uvek sam za naše gradove i klubove - rekao je Vučelić za Novosti.

Regionalna liga u fudbalu se sve više spominje kao realnost, podrška stiže i iz UEFA, a pre dva dana na sastanku sedam Saveza u Zagrebu (Srbija, Hrvatska, Mađarska, Slovenija, BiH, Crna Gora i Makedonija) dogovoreno je da uskoro počne takmičenje za mlađe kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji.

- Hteli da priznamo ili ne situacija na planu organizacija utakmica poput Hajduk - Zvezda ili Dinamo - Partizan je i dalje komplikovana i ne mogu da se porede sa košarkom ili vaterpolom - objašnjava Vučelić.

SADA JE I ZVANIČNO: Igraće se regionalna liga u fudbalu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mire

pre 7 godina

Da da kako da ne , ako ozivi regionalna liga tada nece moci da se krade i da se namestaju utakmice , nece moci da se diluje i nece moci da se ostvaruje saradnja sa lopovima , zaboravio je ili nezna vucelic da ce tada liga biti mnogo jaca da neci biti prodavana da ce klubovi tada oziveti , normalno je da ce humska biti prepuna kada gostuju timovi iz regiona to izgleda krimosima ne odgovara zato sto nece moci tako lako da pune dzepove .\n

milan

pre 7 godina

sto ne razviste nas fudbal...mi ne postojimo na mapi fudbala..kao reprezentacija 12 godina nigde nismo isli a Hrvati i Bosanci jesu...a u klupskom fudbalu nema sta da dodam ....pogledaj Dinamo recimo...i sad ti prosipas mudrolije da smo mi ispred njih..hahahah\n

Goran

pre 7 godina

Puniti ustaske terene u ovom trenutku bi bilo ravno ludilu.Zar se zaboravlja sta su radili i sta nam rade i da bi nam se krvi napili samo DA SMEJU!Sta ce nam hrvati ?Ajde sa Makedonijom,Bugarskom,Rumunijom u redu ali sa ovim krvopijama nebi trebalo ni isti vazduh disati.Sta ce biti na stadionima kad je zivot srpskih sportista ugrozen i u dvoranama?Hocemo li opet rat?Evropa bi ali valjda nismo toliki idioti da nas ponovo kolju pod ,,ljudskim pravima".Imamo VELIKOG BRATA i pitajmo ga za savet.Nije sramota.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija