• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.12.2016

13:09

NIKOLIĆ SMIRIO "GROBARE": Đurđević ostaje u Partizanu, ne žuri mu se u inostranstvo!

Partizan

NIKOLIĆ SMIRIO "GROBARE": Đurđević ostaje u Partizanu, ne žuri mu se u inostranstvo!

Podeli vest

Trener Partizana Mark Nikolić obradovao je navijače crno-belih. Uroš Đurđević će sigurno nositi crno-beli dres i u prolećnom delu Superlige

- Đurđevića sasvim sigurno. Ništa u životu nije 100 odsto, ali skoro da mogu da to kažem. On zna da Partizan nije prolazna stanica. Partizan mu je mnogo dao u poslednjih par meseci, a on tek treba da da Partizanu. Njemu se ne žuri nigde i to je dobar primer igrača koji nema potrebu da reaguje na prvu pobudu iz inostranstva - rekao je Nikolić.

Što se tiče ostalih kandidata za odlazak, poslednjih dana je Leonardo porukom zabrinuo "grobare", Nikolić nije mogao da precizira hoće li prvi strelac Superlige ostati u Humskoj.

- Uroš je sigurno sa nama, a za ostale igrače ćemo videti. Ali, o tome ćemo kada za to dođe vreme -  dodao je Nikolić. 

NIKOLIĆ: Da pobedom završimo posao, da možemo da sanjamo na proleće!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ma jel moguce

pre 7 godina

zbog jedne utakmice skocila cena i svi ga traze....koje bajke bre ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija